Çözüldü 2 Adet Redmi Note 7 Wifi Sorunu

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar kardeşimle bana almanyadan note 7 geldi kardeşim internete bağlıyken benim note 7 bağlanamıyor ben bağlıyken o bağlanamıyor cihaz yurtdısı malı oldugundan sıfırlama yapamıyorum acaba twrp kurup yeni rom kursam sorun düzelirmi? Veya sorunun sebrbi ne olabilir

Çözüm
hayır bu sorun yazılımla alakalı değil. Malesef imei işlemini yapan kişi aynı dosyalar ile kayıt yapmış ve cihazların mac adresleri aynı. wifi ayarlarında rastgele mac adresi seç seçeneği varsa onu kullan yoksa 1 tanesine yeniden imei işlemi yapılacak.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hayır bu sorun yazılımla alakalı değil. Malesef imei işlemini yapan kişi aynı dosyalar ile kayıt yapmış ve cihazların mac adresleri aynı. wifi ayarlarında rastgele mac adresi seç seçeneği varsa onu kullan yoksa 1 tanesine yeniden imei işlemi yapılacak.

Oyla: Çözüm

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam teşekkr ederim benim cihaza imei atildida kilit açıkmıdır nerden bakabilirim birde evdeki diğer xiaomi cihazımızda sürekli bl kilit süresi uzuyor videodaki işlemlerin aynısını yaptıgım haldr

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
xiaomitool v2 ile kilit açabilirsiniz. MTK işlemci cihaz değilse. bootloader kilidinin açık olup olmadığını cihazı yeniden başlatıp redmi ekranını kontrol ederek öğrenebilirsin. unlocked yada kilit açık yazısı olur.

Oyla:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xiaomitool v2 ile kilit açabilirsiniz. MTK işlemci cihaz değilse. bootloader kilidinin açık olup olmadığını cihazı yeniden başlatıp redmi ekranını kontrol ederek öğrenebilirsin. unlocked yada kilit açık yazısı olur.
Hocam o programın link varmı cihaz 9s hocam sürekli uzuyor süre 1 hafta bekledim 14 güne cımtj 14 gün oldu açmaya çalıstım gene Uzadı

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam o programın link varmı cihaz 9s hocam sürekli uzuyor süre 1 hafta bekledim 14 güne cımtj 14 gün oldu açmaya çalıstım gene Uzadı

Program kurulumunda bölge olarak ÇİN yapın/seçin

Oyla:
Üst Alt