Çözüldü 18 waat destekleyen telefon'a 27 waat şarj cihazı

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Çin rom 12.1.2
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 9T cihazı kullanıyorum telefonun özellikler kısmına baktığımda telefonun desteklediği 18 waat'lık bir değer telefonuma 18 waat'lık şarj cihazı değilde 27 waat'lık orijinal şarj cihazı kullansam batarya'ya herhangi bir zararı varmıdır, ömrünü kısaltır mı? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihaz 18w'tan fazlasını çekmez zaten hocam. Sorun olmaz. Belki bir ihtimal uyumsuzluk olabilir ama onun da olacağını sanmıyorum. :)

Oyla:

Mustafa afşin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz 18w'tan fazlasını çekmez zaten hocam. Sorun olmaz. Belki bir ihtimal uyumsuzluk olabilir ama onun da olacağını sanmıyorum. :)
Anladım hocam teşekkürler. Bundan evvelâ kullandığım telefonda'da 18 waat'ı destekliyordu 22.5 waat'lık şarj cihazı kullanırken hiç sorun yaşamadım batarya kaybı filan olarak sadece bu 27 waat olduğu için biraz şüphelerim oldu sadece :)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
100W bile taksanız bir şey olmaz. Önemli olan voltajdır. Buda USB standartlarında olduğu sürece hiç bir sorun olmaz.

Watt bir güç birimidir. Telefona ait değil adaptöre aittir. Yani bu adaptör 27watt güçündedir. Bağlandığı cihaz nekadar destekliyorsa o kadarını kullanır.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Mi 9T cihazı kullanıyorum telefonun özellikler kısmına baktığımda telefonun desteklediği 18 waat'lık bir değer telefonuma 18 waat'lık şarj cihazı değilde 27 waat'lık orijinal şarj cihazı kullansam batarya'ya herhangi bir zararı varmıdır, ömrünü kısaltır mı? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
Sorun olmaz kullanabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt