Yardım 1700 TL'niz olsa hangi cihazı alırdınız ? HTC 10 Mİ5S iPHONE 6S

mustafa86

Xiamoi Mi 5 Pro Xiamoi Powerbank 10000
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Acil Servis Vezne Finans Sorumlusu
Konular
57
Cümleten hayırlı geceler arkadaşlar dediğim gibi ufak bir yardıma ihitiyacım var 1700 TL niz olsa ne alırdınız HTC 10...Xiamoi Mi5s...İphone 6s.. bu cihazlardan hangisi tercihiniz olurdu.Açıklayıcı bir şekilde söylerseniz memnun olurum özellikle HCT 10 kullanan varsa ya da yakını kullanan çünkü çok olumlu yorumlar alıyor şimdiden herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
HTC Türkiye desteğini çekiyor hocam ona hiç bakmam. iPhone a karşı hem çok antisempatim var hemde o fiyata verdiği performans yetersiz bu yüzden onu da eliyorum.
Mı 5s güzel cihaz. Kendi açımdan bakınca bana göre tek eksiği batarya. Daha önce mı 5 te başıma geldiği gibi 5s de değil batarya bana yetmeyecek diye 5s plus aldım.
Herkesin mali kendine tatlı olduğu için değil de ciddi manada iyi olduğu için o fiyata 5s plus bakın derim.
İlle de 3 cihazdan biri arasından seceyim derseniz mı 5s 128 gb alın derim

Oyla:

Asment

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
3
4/64 Gb mi 5s plus kullanıyorum, çok memnunum eminim 5s'te öyledir umarım, Htc'yle ilgili yorum yapamicam bilgim olmadığı için, Arkadaşada katılıyorum iphoneyi baştan elerim, Ben böyle yaptım benim istediğim gibi kullanacaksın mantığı var malesef ve tabi ki fiyatıda çok pahalı.
umarım gönlündekini alabilirsin

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4/64 Gb mi 5s plus kullanıyorum, çok memnunum eminim 5s'te öyledir umarım, Htc'yle ilgili yorum yapamicam bilgim olmadığı için, Arkadaşada katılıyorum iphoneyi baştan elerim, Ben böyle yaptım benim istediğim gibi kullanacaksın mantığı var malesef ve tabi ki fiyatıda çok pahalı.
umarım gönlündekini alabilirsin
teşekkür ediyorum değerli yorumun için

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
HTC Türkiye desteğini çekiyor hocam ona hiç bakmam. iPhone a karşı hem çok antisempatim var hemde o fiyata verdiği performans yetersiz bu yüzden onu da eliyorum.
Mı 5s güzel cihaz. Kendi açımdan bakınca bana göre tek eksiği batarya. Daha önce mı 5 te başıma geldiği gibi 5s de değil batarya bana yetmeyecek diye 5s plus aldım.
Herkesin mali kendine tatlı olduğu için değil de ciddi manada iyi olduğu için o fiyata 5s plus bakın derim.
İlle de 3 cihazdan biri arasından seceyim derseniz mı 5s 128 gb alın derim
güzel yorumun için teşekkür ediyorum da HTC Türkiye'den desteğini çekiyoru bilemedim ilginç Mi5s plus kamera olarak mi5s ten bir tık geride sanırım alırsam tercih olarak mi5s alırımda onda da ultrasonik parmak izi okuyucusunda problem oluyormuış birde global rom falan sıkıntısı varmış ben pek anlamıyorum da bu işlerden bakıcaz bakalım

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
güzel yorumun için teşekkür ediyorum da HTC Türkiye'den desteğini çekiyoru bilemedim ilginç Mi5s plus kamera olarak mi5s ten bir tık geride sanırım alırsam tercih olarak mi5s alırımda onda da ultrasonik parmak izi okuyucusunda problem oluyormuış birde global rom falan sıkıntısı varmış ben pek anlamıyorum da bu işlerden bakıcaz bakalım

Gelişmelerin ardından HTC Türkiye'den basın açıklaması yapıldı:
  • Son günlerde çeşitli mecralarda yer alan HTC'nin Türkiye'den çekildiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. HTC Türkiye'de, global pazarlama ve satış stratejlerine ilişkin uygulamalar çerçevesinde, yeni bir yapılanma süreci içerisindedir. HTC'nin, Türkiye'deki tüm iletişim, pazarlama, satış ve satış sonrası destek faaliyetleri devam etmektedir. HTC Türkiye, önümüzdeki dönemde de Türkiye pazarındaki kapsamlı faaliyetlerini sürdürecektir. Sizi ve sizin aracılığınızla kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.
    Şöyle bir yazı Paylaşmış HTC durum nedir bilmiyorum tabi ki

Oyla:

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Cümleten hayırlı geceler arkadaşlar dediğim gibi ufak bir yardıma ihitiyacım var 1700 TL niz olsa ne alırdınız HTC 10...Xiamoi Mi5s...İphone 6s.. bu cihazlardan hangisi tercihiniz olurdu.Açıklayıcı bir şekilde söylerseniz memnun olurum özellikle HCT 10 kullanan varsa ya da yakını kullanan çünkü çok olumlu yorumlar alıyor şimdiden herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim
mi 5s veya htc 10 alınır bu ikisi arasında tercih zor ama ben mi 5s alırdım... htc 10 un ses performansı daha iyi...

Oyla:

mustafa86

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
Mi 5 pro
Meslek
Konular
57
Kamera olarak nasıl acaba

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Gelişmelerin ardından HTC Türkiye'den basın açıklaması yapıldı:
  • Son günlerde çeşitli mecralarda yer alan HTC'nin Türkiye'den çekildiği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. HTC Türkiye'de, global pazarlama ve satış stratejlerine ilişkin uygulamalar çerçevesinde, yeni bir yapılanma süreci içerisindedir. HTC'nin, Türkiye'deki tüm iletişim, pazarlama, satış ve satış sonrası destek faaliyetleri devam etmektedir. HTC Türkiye, önümüzdeki dönemde de Türkiye pazarındaki kapsamlı faaliyetlerini sürdürecektir. Sizi ve sizin aracılığınızla kamuoyunu bilgilendirmek isteriz.
    Şöyle bir yazı Paylaşmış HTC durum nedir bilmiyorum tabi ki
Birçok HTC çalışanı işten ayrıldı , ayirildi ve bazı mağazalardan satış temsilcilerinin bir kismini çektiler hocam . He yarın bir gün yine dört kolla sarılırlar tamam derim sıkıntı yok , ama şuan durum iç açıcı durmuyor.

Ayrıca 5s plus renk dogalligi olarak 5s den daha ama küçük ekran olduğu için çözünürlük olarak 5s de daha iyi gibi duruyor
5s deki global rom problemi global romun yayınlanması ile çözüldü hocam

Oyla:

erdistanbul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdi
Cihazım
iphone 5
Konular
18
Birçok HTC çalışanı işten ayrıldı , ayirildi ve bazı mağazalardan satış temsilcilerinin bir kismini çektiler hocam . He yarın bir gün yine dört kolla sarılırlar tamam derim sıkıntı yok , ama şuan durum iç açıcı durmuyor.

Ayrıca 5s plus renk dogalligi olarak 5s den daha ama küçük ekran olduğu için çözünürlük olarak 5s de daha iyi gibi duruyor
5s deki global rom problemi global romun yayınlanması ile çözüldü hocam

hocam yanlış anlamayın boşa eleştiri yapmak için yazmıyorum kafası karışık bir alıcı olarak yazıyorum

htc Türkiyeden cekılıyor calısanlarını işten çıkardı durum iç açıcı degil vs demişsiniz lakin Türkiyede resmi tek bir bürosu dahi yokken xiaomiyi önermişsiniz çelişkili değilmi sizcede

Oyla:
Üst Alt