Soru 17 Ultra Play Protect Sertifikası Hakkında

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 haftadır Xiaomi 17 Ultra global cihaz kullanmaktayım. Cihazı server kayıtlı olarak aldım ve kendi global romu yüklü. Google Play Store'da Play Protect sertifikası kısmında cihaz sertifikalı değil uyarısı veriyor, bunun sebebi de bootloaderin açık olmasından kaynaklı. Cihazda Google hizmetleri dahil olmak üzere banka uygulamaları, Whatsapp, Amazon Prime Video vb. uygulamalarda ve uygulama içi satın alımlarında herhangi bir uyarı veya kullanmama engel oluşturacak bir durum olmadı. Hatta "Gizlilik" menüsü altıdan bulunan Google Play Sistem güncellemesini yapabiliyor. Sorum ise şu; bu şekilde kullanmamda herhangi bir problem oluşur mu? Çünkü yazılımsal veya server kayıt ile ilgili bir problem olursa en azından kolay bir şekilde yazılıma müdahale etmek için açık bırakmak daha makul geliyor.

baran452425

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
bu şekilde kullanmanı bir sorun cıkarmaz hocam uyarı yoksa devam edın uyarı verırsede cozumler mevcut takılmayın ama cıhazı rootlarsanız uyarılar gelecektır dıkkat edın

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
2
bu şekilde kullanmanı bir sorun cıkarmaz hocam uyarı yoksa devam edın uyarı verırsede cozumler mevcut takılmayın ama cıhazı rootlarsanız uyarılar gelecektır dıkkat edın
Evet sorun gözükmüyorsa kurcalamamak en doğrusu, teşekkür ederim cevabınız için.