Soru 17 dakikada Şarj Etme Süresi Hakkında.

trkkrsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TARIK
Cihazım
Mİ BOX S
Konular
3
Selamlar.

Yurtdışı mi 11t pro var bende. İlk elime ulaştığında 17 dakikada ful şarj yapıyordu.

İmei, direnç işlemi yapıldı. Şimdi yine 120w şarj ediyor diyor ama şarj süresi 0 dan 100 e 27 dakikaya çıktı. Tecrübe eden oldu mu bu durumu hiç ? İmei işlemini yapan arkadaş yazılımsal olabişeceğini belirtti. Global android 13 ten Türkiye 12 ye döndürdüm ama sonuç yine aynı.

Ha bi yerde kötü değil, ısınmadan yapıyor işlemi ama en büyük özelliklerinden birinin çok çabuk kaybolması da can sıkmıyor değil.

- adaptör bulup denemem lazım.
- kablo bulup denemem lazım.
- şarj soketi hasar almış olabilir.
- imei işlemi bu olayı tetikliyor olabilir.

Başına gelen olur diye paylaşım yapayım dedim. Denedikçe dönüş yaparım. Saygılar.

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
hocam bendede aynı cihaz var direnç işlemi falan daha uygulamadım ortalama 18-25 dk arası dolduruyor. Heleki cihaz ısınmışsa bu 30-35 dk yı bulduğuda oluyor. cihazınız sağlamsa ve adaptörle kablosu orjinalse çok kafaya takmayın derim. 25 dk çok uzun bir süre değil :) cihazınızı güle güle kullanın

trkkrsy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TARIK
Cihazım
Mİ BOX S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
☺ dediğim gibi memnunum aslında. Çünkü ısınmadan yapıyor tam şarjı. Süre kısa olduğu dönemde bi 5 dakika kadar rahatlasın diye ellemiyordum telefonu. ☺

Üst Alt