Yardım 15t pro durduk yere ekran gitti

Talhatsdln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 2 son sürüm
Telefon Modeli
15t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar yurtdışı 15t pro kullanıyorum o yüzden servise yollayamadim aldığım yere yolladım 9 gündür orda parça deniyoruz falan dedi. Neyse soruna geleyim 10 günlük telefonum düşme falan yoktu ekran 2 3 dakika geldi gitti geldi gitti en son yatay çizgiler çıktı ve komple ekran gitti kapanıp açılıyor titriyor pc görüyor ama ekran yok sizce neden olmuş olabilir? Dün bir telefoncu video yayınlamış tamirini yapıyoruz diye acaba başına gelen falan oldu mu kronik bir 15t pro sorunu mu yoksa herhangi bir telefonda başa gelecek şanssızlık mi? O telefoncuya sordum neden diye anakart diyor detay vermiyor tamiri için 6500 TL istiyor ekran bozuksa değişimi 4100 TL dedi yani o işlem her neyse basit veya zor ama ekrandan çok para istedi eğer sorun dediği şeyden kaynaklı ise. Sizce bu sorun ne olabilir bu kadar pahalı bir tamiri olan mikro lehim falan mı acaba?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
29
Merhaba arkadaşlar yurtdışı 15t pro kullanıyorum o yüzden servise yollayamadim aldığım yere yolladım 9 gündür orda parça deniyoruz falan dedi. Neyse soruna geleyim 10 günlük telefonum düşme falan yoktu ekran 2 3 dakika geldi gitti geldi gitti en son yatay çizgiler çıktı ve komple ekran gitti kapanıp açılıyor titriyor pc görüyor ama ekran yok sizce neden olmuş olabilir? Dün bir telefoncu video yayınlamış tamirini yapıyoruz diye acaba başına gelen falan oldu mu kronik bir 15t pro sorunu mu yoksa herhangi bir telefonda başa gelecek şanssızlık mi? O telefoncuya sordum neden diye anakart diyor detay vermiyor tamiri için 6500 TL istiyor ekran bozuksa değişimi 4100 TL dedi yani o işlem her neyse basit veya zor ama ekrandan çok para istedi eğer sorun dediği şeyden kaynaklı ise. Sizce bu sorun ne olabilir bu kadar pahalı bir tamiri olan mikro lehim falan mı acaba?
yurt dışı telefon almanın eksi yönleri diyebiliriz elektronik işi şans işidir gerçekten öyledir 10 yılı geçkin süre yd cihaz kullandım hiç biri arızalanmadı sonra şu an kullandıgım cihazı faturalı garantili aldım 1 ay sonra bozuldu garanti yenisini gönderdi diyecek hiçbirşey yok

Oyla:

Talhatsdln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle evet onu bilerek aldım ama 15t pro ile mi ilgili yoksa genel bir şanssızlik mi oldu bilmiyorum şikayetvarda da vardı 3 4 şikayet. Tamir ettiren varsa diye merak ettim sorun anakartta yaptık diyen kişi şüphe uyandırdı bilmiyorum yani ekrandan pahalı ne işlem yapılıyor da bu kadar pahalı oluyor yani. Telefonu yolladığım yere sordum ne sorun tespiti ne de bir çözüm önermedi bari makul bir fiyata değişim yapsa.

Oyla:

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
20
kilit açıksa stoc rom kurmayı deneseydin keşke belkide tuğla oldu telefon onların elinde.pc ye takınca ses geliyorsa bişeyler yapılabilirdi.diye düşünüyorum

Oyla:

Talhatsdln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
3
kilit açıksa stoc rom kurmayı deneseydin keşke belkide tuğla oldu telefon onların elinde.pc ye takınca ses geliyorsa bişeyler yapılabilirdi.diye düşünüyorum
Brick olmadı telefon arayınca çalıyor +ve kilit tuşlarına basınca da kapanıp açılıyor tepki var hiç yeniden başlatma ekranı vs gelmiyor gönderdiğim yer zaten yazılımsal olarak baktı yani stock attılar yazılımsal değil dediler ama ne olduğu belli değil hâlâ ekran denediler ve olmadıysa büyük sorun umarım ekran yoktur ellerinde.

Oyla:

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
20
tamirci adı altında işini bilmeyen bir sürü insan var piyasada. forum teknik destekle görüş derim tepki varsa çözüm bulunur umuyorum.geçmiş olsun

Oyla:

Talhatsdln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
3
tamirci adı altında işini bilmeyen bir sürü insan var piyasada. forum teknik destekle görüş derim tepki varsa çözüm bulunur umuyorum.geçmiş olsun
Teşekkürler bu forumdaki teknik destekle mi? Nasıl ulaşırım

Oyla:
Üst Alt