Soru 15t HyerOs güncelleme (eksik özellikler var)

ferhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi
Cihazım
Mi note 19 lite
Konular
12
merhaba,

Y.D cihazımı dün bölgeyi azerbaycan yaptıktan sonra guncelleme yaptım hatasız kurdum . bazı ekletılerı goremedım. mesela kılıt ekranında AL cıkmıyor yapayzeka . dynamic ısland da yok. nerde hata yapıyorum veya acmam gereken bır yermı var . tesekkurler

hakyavuz96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi9t pro
Konular
32
Hocam selamlar, eksik dediğiniz kısmı anlayamadım. Bazı uygulamalarda ( Youtube, arama, saat vb. ) uygulamayı kapatmadan ana ekrana geldiğinizde hyper island otomatik devreye giriyor. Ben Hyperos 3 güncellemesi sonrası sıfırladım cihazı en baştan kurdum herhangi bir hata görmemek için, siz sıfırlama yaptınız mı? Ek olarak kilit ekranındaki AL kısmını anlayamadım.

ferhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi
Cihazım
Mi note 19 lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar, eksik dediğiniz kısmı anlayamadım. Bazı uygulamalarda ( Youtube, arama, saat vb. ) uygulamayı kapatmadan ana ekrana geldiğinizde hyper island otomatik devreye giriyor. Ben Hyperos 3 güncellemesi sonrası sıfırladım cihazı en baştan kurdum herhangi bir hata görmemek için, siz sıfırlama yaptınız mı? Ek olarak kilit ekranındaki AL kısmını anlayamadım.
Merhaba, island olayını çözdüm sağolun. Al olayına gelince de bir kaç video da izledim. kilit ekranı ni özelleştirmede al yani yapay zeka kısmı çıkıyor. Örneğin bir resmi hareket lendire biliyor. O kisim cikmiyor

Mami1985

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Merhaba, island olayını çözdüm sağolun. Al olayına gelince de bir kaç video da izledim. kilit ekranı ni özelleştirmede al yani yapay zeka kısmı çıkıyor. Örneğin bir resmi hareket lendire biliyor. O kisim cikmiyor
Dns adguard mı kullanıyorsunuz? Dns i değiştirip deniyebilirmisiniz? Eger olmuyorsa o özellik globale gelmemiştir.

ferhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi
Cihazım
Mi note 19 lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dns adguard mı kullanıyorsunuz? Dns i değiştirip deniyebilirmisiniz? Eger olmuyorsa o özellik globale gelmemiştir.
DNS kullanmuyorum. Ozaman bekliyelim biraz , dönüşü nuz için sağolun

Üst Alt