Sohbet 1500 civarı telefon tavsiyesi

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Merhaba forum ahalisi.
Yiğenime telefon alıcam. 1500 lira civarında özellikle kamerası güzel bir telefon almak istiyorum . Yaşı 16 civarında olduğu için en çok kullanacağı şey fotoğraf ve müzik . Kendi telefonlarım ithalatçı garantili ama yiğenime alırken Xiaomi garantili almama gerek var mı ? Rom root olayları ile işimiz yok açıkçası. Redmi note 6 pro ilk aklımdaki telefon ama alternatiflere açığım. Ayrıca kaçak göçek istemiyorum. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum

pishman17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Erdem
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Meizu x8 bakabilirsiniz. Hem uygun hem muadillerinden üstün işlemcisi gayet iyi..

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bu konu için forumda bir dünya bilgilendirme var sürü ile :)
Ancak ben bir kez daha açıklama yapayım siz zaten kriterleri belirlemişsiniz garanti yok diyorsanız bir çok cihaz elenir ikinci el vs.
Öneri olarak da o paraya belirttiğiniz üzere redmi note 6 pro alınacak en iyi cihazlardandır ancak çıtayı çok az yükseltip

bu iki cihazı da önerebilirim note 6 dan bir tık daha iyi halihazırda note 7 çok iyi bir indirimde kaçırmayın derim iyi geceler saygılar...

eyyodeniz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz Şanlı
Cihazım
xiaomi mi mix2
Konular
11
benim gibi instagram snapchat veya whatsapp ı aktif kullanıyorsan buradan kaç ve iphone 5s al çünkü en iyi android telefondan bile daha kaliteli story atıyor.Android de bunun hiçbir çözümü yok. Sadece google pixel ve oneplus larda kaliteli story atabiliyorsun. ben oneplus 5,mix2,iphone se,mi8 se kullandım en kalitelilesi op5 idi sonra iphone se geliyor.burada xiaomi yi kötüledigim yok, ama sosyal medya bakımından 5 para etmez.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Xiaomi redmi 7

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
benim gibi instagram snapchat veya whatsapp ı aktif kullanıyorsan buradan kaç ve iphone 5s al çünkü en iyi android telefondan bile daha kaliteli story atıyor.Android de bunun hiçbir çözümü yok. Sadece google pixel ve oneplus larda kaliteli story atabiliyorsun. ben oneplus 5,mix2,iphone se,mi8 se kullandım en kalitelilesi op5 idi sonra iphone se geliyor.burada xiaomi yi kötüledigim yok, ama sosyal medya bakımından 5 para etmez.
Hocam Allah aşkına :) 1500 lira veriyorsunuz 20 Eylül 2013 tarihinde çıkmış bir cihaz 6 yıl olacak Eylül de güncelleme almıyor ekran küçük ram düşük batarya küçük kamera kötü ekran çerçevesi deseniz boşluklardan bir telefon ekranı çıkar Xiaomi olmasa bile bu paraya Samsung Huawei oppo veya yine one plus çok çok daha iyi olur en azından depolama sorunu çekmez bence o paraya iphone önerilecek bir telefon değil :)

eyyodeniz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz Şanlı
Cihazım
xiaomi mi mix2
Konular
11
bir de şunu ekleyeyim eğer benim gibi telefona modül yüklemeyi vs seviyorsan yine xiaomi alma oneplus al çünki mi yazısında kalma,sıfırlayınca imei silinmesi gibi sorunlar çıkmıyor. Magisk uninstaller dosyasını sürekli dowland klasöründe taşımana gerek kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el kozmetik açısından temiz op5 al veya ekran takıntın varsa op5t al bataryasını degiştir google camera ve dolby atmos yükle Sonra bana dua et

bir de şunu ekleyeyim eğer benim gibi telefona modül yüklemeyi vs seviyorsan yine xiaomi alma oneplus al çünki mi yazısında kalma,sıfırlayınca imei silinmesi gibi sorunlar çıkmıyor. Magisk uninstaller dosyasını sürekli dowland klasöründe taşımana gerek kalmıyor.

ikinci el kozmetik açısından temiz op5 al veya ekran takıntın varsa op5t al bataryasını degiştir google camera ve dolby atmos yükle Sonra bana dua et
bide greenify indir magisk de greenify for magisk diye bir modül var onuda indir.

Son düzenleme:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Fotoğraf diyorsanız mi8 lite veya meizu filan önermem mi8 SE veya redmi note7 en iyisidir bence

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar . Tercihimi honor 10 lite için kullandım . Herşeyi ile tatmin etti açıkçası . Eşim için de alıcam sanırım onun içinde tercihim redmi note 7 olucak .

MI 6 128 GB | Xiaomi.eu Rom | Twrp & Magisk

Üst Alt