Yardım 15 Ultra EU rom 117 sürüm olan lazım. Elinde olan var mı ?

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
17
Arkadaşlar EU Rom 117 sürüm olan lazım elinde olan var mı sitesinden kaldırdıkları için oradan indirme imkanı yok. Daha önce indirmiş olup elinde olan varsa update yapabilir mi bir yere.?

Şundan dolayı 117 lazım 120 ve 122 de galeride AI özelliklerinde sıkıntı var. 117 de böyle bir sıkıntı yok. 117 de galeri AI özelliklerini aktif edip son çıkan sürüme rom u upgrade yapınca sorun düzelmiş oluyor.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Bu sürümde sorun çözüldü dediniz şimdi de 117 sürüm arıyorsunuz drunk~~

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bende sıkıntı yok. Ben 117 120 122 üzerine upgrade yaptığım için problem yok. Ama temiz kurulum olursa sıkıntı yaşan arkadaşlar var. Sorunun nedeni Xiaomi AI özelliklerini biliyorsunuz kendi server ından donwload ediyor. Bazı ülkelerde bazı IP adreslerinde sıkıntı olduğu için özellikler aktif olmuyor. 117 de bu sorun yok özellikleri aktif edip üzerine kurulum yapınca problem kalmıyor. Ben yanlışlıkla 117 sürümü sildim. Olan arkadaş varsa bir yere update edelim kullanmak isteyen sorunsuz kullansın geliştiriciler tam çözüm bulana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yazıdığım açıklamayı iyi okursan sevinirim yazdığım açıklama bu.

Sıfırdan kurulum yapan arkadaşlar galeride ki hatalar giderilmiş mi yazarsa sevinirim. Ben 120 üzerine upgrade yaptığım için sorun görünmüyor bende.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Bende sıkıntı yok. Ben 117 120 122 üzerine upgrade yaptığım için problem yok. Ama temiz kurulum olursa sıkıntı yaşan arkadaşlar var. Sorunun nedeni Xiaomi AI özelliklerini biliyorsunuz kendi server ından donwload ediyor. Bazı ülkelerde bazı IP adreslerinde sıkıntı olduğu için özellikler aktif olmuyor. 117 de bu sorun yok özellikleri aktif edip üzerine kurulum yapınca problem kalmıyor. Ben yanlışlıkla 117 sürümü sildim. Olan arkadaş varsa bir yere update edelim kullanmak isteyen sorunsuz kullansın geliştiriciler tam çözüm bulana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yazıdığım açıklamayı iyi okursan sevinirim yazdığım açıklama bu.

Sıfırdan kurulum yapan arkadaşlar galeride ki hatalar giderilmiş mi yazarsa sevinirim. Ben 120 üzerine upgrade yaptığım için sorun görünmüyor bende.
Özellikleri açmak için 117 sürümüne gerek yok ki açıklamanız da ve ayrıca gdrive link verdiğiniz 110 sürümüne geçip özellikleri aktif edebilir...

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikleri açmak için 117 sürümüne gerek yok ki açıklamanız da ve ayrıca gdrive link verdiğiniz 110 sürümüne geçip özellikleri aktif edebilir...
Kardeş 110 da da oluyor 110 da galeri uygulamasının sürümü eski. O yüzden video düzenlemede tek bir yer aktif etmek için eksik kalıyor. Onuda yeni fark ettim. Video düzenlemede güzelleştirme seçeneğinde bug var ana ekrana geri atıyor. 117 de olmamıştı bu durum 117 aramamın sebebi bu eğer olursa yükleme yapacak arkadaşlar bizim gibi uğraşıp durmasın. 110 da oluyor sıkıntı yok tek bir seçenek eksik oluyor oda çok önemli değil şimdilik.

Üst Alt