Yardım 15 ultra Bootloader kapatma

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
11
Sorun bootloader açtım ve rusya romunu yükledim ve bootlader kilitledim. Tekrar açıp global veya avrupa romu yükleyince the system has been destroyed hatası alıyorum yani bootlader kapatamıyorum. Bootlader açınca sıkıntı yok telefon çalışıyor ancak ben bootlader kapatmak istiyorum var mı bildiğiniz bir yolu mi flash ile claen all and lock deyince dediğim hatayı alıyorum.

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Sorun bootloader açtım ve rusya romunu yükledim ve bootlader kilitledim. Tekrar açıp global veya avrupa romu yükleyince the system has been destroyed hatası alıyorum yani bootlader kapatamıyorum. Bootlader açınca sıkıntı yok telefon çalışıyor ancak ben bootlader kapatmak istiyorum var mı bildiğiniz bir yolu mi flash ile claen all and lock deyince dediğim hatayı alıyorum.
Bootloader kapatma sebebiniz?

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kapatma sebebiniz?
Açık kalmasını sevmiyorum özellikle kayıp durumlarında falan sonuç olarak hesabımda yetki olduğu sürece istediğim zaman açıp kapatabiliyorum. Eski telefonlarda böyleydi.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
Cihazınızın orjinal bölge romunu yüklemeniz gerekiyor hocam. Çin cihaz ise çin romu tr ise tr romu kutudan çıktığında hangi rom varsa onu yüklemeden kapatmayın

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
23
alakasız bir soru olacak kusura bakma .hoparlör özelliklerde çif yazıyor ancak bildiğim kadarıyla yalnızca şarj yönünde var ses nasıl çıkıyor film izlerken.örneğin mi 14 ultrada hem altta hem üstte var sterio ses tam alınıyor.sende nasıl ses durumu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Global cihazlar global romlarda, çin cihazlar çin romunda bootloader kilidini kapatabilir buraya kadar sorun yok.
Benim aklıma gelen sebep yayınlanma tarihine göre eski tarihli rom yüklemeniz olabilir.
Misal aurora için son sürüm global romun yayınlanma tarihi 2025-11-14 04:12:01
rus romunda son sürümün yayınlanma tarihi ise 2026-01-01 17:06:02
bu durumda 15 ultra ya rus romundan sonra global rom yükler ve kilit kapatırsanız destroyed hatası verir. Yani geçmişteki antirollback koruması gibi düşünün firma buna önlem getirdi.
Bu sorunu bazı cihazlarda aşmak mümkün misal olarak 14 ultra da işe yarıyor 15 ultrada siz deneyin.
ilk önce eng rom yüklüyorsunuz, eng romdan sonra kilit kapatarak istediğiniz romu yüklüyorsunuz antirollback olarak algılamıyor. Bu modelde denemedik deneyebilirsiniz. Ayrıca mi hesap cihazda olsun ki aksi durumda hemen kilit açıp kurtarın.

bekir4444

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEKİR YABAŞ
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
1
ben çin romundan global geçtim kapatarak sıkıntı olmadı

Üst Alt