Çözüldü 15 ultra bl açtıktan sonra wp giriş hatası

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Merhaba 15 ultra global suru kullaniyorum dün bl kilidini açtım ve whatsap giriş yapılamıyor şuanda, 2 3 sene önce bir yontemi vardı bu yöntemle klonlayip çalıştırabiliyordum ama oda dün gördüm ki fixlenmis piyasada olan tüm yöntemleri denedim ama sonuç alamadım.kimi diyorki numara degistir düzeliyor.numarami değiştirsem bu sorun duzelirmi acaba ? turksel kullaniyordum tahatdutum bittiği için vodafona geçiyorum 2 gün sonra acaba suanki turksel hattımda whatsap hesabımı silsem vodafona geçince numara değiştirip whatsap yeni kayıt verirmi ve sorun duzelirmi acaba varmı bilgisi olan

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
Merhaba 15 ultra global suru kullaniyorum dün bl kilidini açtım ve whatsap giriş yapılamıyor şuanda, 2 3 sene önce bir yontemi vardı bu yöntemle klonlayip çalıştırabiliyordum ama oda dün gördüm ki fixlenmis piyasada olan tüm yöntemleri denedim ama sonuç alamadım.kimi diyorki numara degistir düzeliyor.numarami değiştirsem bu sorun duzelirmi acaba ? turksel kullaniyordum tahatdutum bittiği için vodafona geçiyorum 2 gün sonra acaba suanki turksel hattımda whatsap hesabımı silsem vodafona geçince numara değiştirip whatsap yeni kayıt verirmi ve sorun duzelirmi acaba varmı bilgisi olan
Çözüldü - Whatsapp sahte uygulama hatası | Bulunan yöntemleri deneyin.

JheqiLL_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aslan
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konudaki her yöntemi denedim ama nafile yabancı forum sitelerinde bir yöntem buldum onu denedim ve sonuç hallettim sorunsuz bu hata ile karşılaşan olursa bilgisayar araciligiyla ücretsiz destek bile olabilirim bu arada bootloader açıldığı için bu hatayı veriyor zaten ama bootloader kapatmadan veya root vs atılmadan hallettim
KONUYU COZULDU OLARAK İSARETLERSE ADMİN yardımcı olurum herturlu bu hata ile karşılaşan arkadaşlarda (tabiki UCRETSİZ SEKİLDE )

Üst Alt