Yardım 14T Pro Whatsapp Bildirim Sorunu

Berkayddr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
14t pro
Konular
1
Yaklaşık 2 hafta önce server kayıtlı yd Mi 14T Pro cihazı satın aldım telefon gerçekten harika f/p fakat cihazdan mıdır uygulamadan mıdır anlamadım whatsapp bildirimleri bazen kilit ekranına düşmüyor, ayrıca titreşim kademesini de (uzun kısa vs) ayarlayamıyorum, uygulamıyor, bildirim ayarları açık, arka planda otomatik başlatma açık fakat sorunum hala devam ediyor.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3

Oyla:

Berkayddr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
14t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bu sorunumu çözmedi, dediğim gibi bildirim alamamak değil sorun bildirimi bazen alamıyorum kilit ekranına düşmüyor ya da kilit ekranına düşen bildirim 2-3 saniye sonra siliniyor kendiliğinden pil tasarrufunda da bir kısıtlama yok.

Oyla:

Berkayddr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
14t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin romu yüklüyse olabilir. EEA veya eu rom yükleyin.
Global rom yüklü hocam. Teşekkür ederim cevaplarınız için tuhaf bi durum gerçekten yazılımsal mı uygulamadan mı anlayamadım bayağı da araştırdım benim gibi sorun yaşayana da denk gelmedim. Hani bildirim ayarlarında bir sorun olsa hiç gelmemesi gerekir fakat değişik bir şekilde bazen geliyor bazen gelmiyor

Oyla:

Mi11Ultra9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi Mi 11 Ul
Konular
0
Global rom yüklü hocam. Teşekkür ederim cevaplarınız için tuhaf bi durum gerçekten yazılımsal mı uygulamadan mı anlayamadım bayağı da araştırdım benim gibi sorun yaşayana da denk gelmedim. Hani bildirim ayarlarında bir sorun olsa hiç gelmemesi gerekir fakat değişik bir şekilde bazen geliyor bazen gelmiyor
Global romda gerçekten tuhaf. Kısıtlanmamış veri bölümünden whatsapp'ı seçin. Tam ekran bildirimlerinden de aktifleştirin. Aklıma gelenler bunlar.

Oyla:
Üst Alt