Soru 14T Pro vs S24 FE

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu 2 telefon arasında kaldım evet fiyat ve bazı özellikler açısından denk değiller ama
14T Pro yu yurt dışı server kayıtlı 23 e alacağım.
s24 Fe ise türkiye samsung garantili 24 bin küsür resmi garanti ,kayıt cart curt olayı yok yani bide üzerine 2 sene garanti...
sormak istediğim bu 2 telefonu kullanan veya eline alıp karşılaştıran oldumu? benim için birinci öncelik kamera kalitesi ve özellikle ön kamera kalitesi...daha sonra ekran batarya filan herkes için standart öncelikler şeklinde gider öncellikler..

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
sırf kutudan şarj aleti çıkmadığı için ve kağnı hızındaki şarj etme süresi yüzünden samsung'lara uyuzum. 14T pro al geç.

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
s23 satıp 14tpro aldım iyikide yapmışım

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Bu iki cihaz arasından bana göre kesinlikle S24FE.
Cihazın tek eksiği var o da virtual proximity sensör.
Onun harici ben hızlı şarjı sorun etmediğim için önemli değil :) Android 21'e kadar güncelleme desteği var. Samsung uygulamaları da cabası.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onun harici ben hızlı şarjı sorun etmediğim için önemli değil :) Android 21'e kadar güncelleme desteği var. Samsung uygulamaları da cabası.
valla bende s24fe den yanayım ama 8 gb rami olması biraz uzaklaştırıyor....bu devirde oyunlar programlar malum...evet ıphone 4 gb ile taş gibi çalışıyor ama o ios işletim sistemli....android malum yüksek ram ile çalışıyor....hadi bu sene idare ettik seneye yeni android gelince 8 gb yeterli olurmu bilemem

Alpivx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
mi 13
Konular
2
fan boyluk yapma be kardeşim eğer yazılımla işim yok root vs kullanmıyorum custum rom düşünmüyorum kamerası iyi olaun dersen s24 fe al ama performans istiyorum kamerası orta segment olsun diyosan 14 t pro al bide şarj mevzusu cok etkiliyo bu telefonun en büyük artısı 120 watt priz başında beklemen gerekmiyor 20 dk sok çıkar çiçek gibi oluyo

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
fan boyluk yapma be kardeşim eğer yazılımla işim yok root vs kullanmıyorum custum rom düşünmüyorum kamerası iyi olaun dersen s24 fe al ama performans istiyorum kamerası orta segment olsun diyosan 14 t pro al bide şarj mevzusu cok etkiliyo bu telefonun en büyük artısı 120 watt priz başında beklemen gerekmiyor 20 dk sok çıkar çiçek gibi oluyo
Fan boyluk mu :D Redmi Note 10 Pro kullanıyorum hocam Samsung'un neden fan boyluğunu yapayım :D Doğrusu neyse onu söylüyorum ben.

farukkk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 8 se
Konular
7
valla bende s24fe den yanayım ama 8 gb rami olması biraz uzaklaştırıyor....bu devirde oyunlar programlar malum...evet ıphone 4 gb ile taş gibi çalışıyor ama o ios işletim sistemli....android malum yüksek ram ile çalışıyor....hadi bu sene idare ettik seneye yeni android gelince 8 gb yeterli olurmu bilemem
8 gb ram malesef yetmez 7 sene önceki mi 9 se telefonum 6 gb ramli.

Üst Alt