Çözüldü 14T Pro Süper Duvar Kağıdı Çalışmıyor

Torio

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
2
Arkadaşlar 14t pro stock global rom. BL kilidi kapalı fakat süper duvar kağıtlarında ay temalı olan hariç diğerleri çalışmıyor görüntü sabit. Dünya ve marsta animasyonlar kesinlikle hareket etmiyor. İnternetten eski sürüm mars ve dünya için apk bulup yükledim çalıştı fakat temalar uygulamasını tamamen devre dışı bırakamadığım için ne yaptıysam arka planda bir şekilde hep güncelledi ve son sürüm olunca tekrar çalışmamaya başladı. Çözüme nasıl ulaşırız?

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
29
Arkadaşlar 14t pro stock global rom. BL kilidi kapalı fakat süper duvar kağıtlarında ay temalı olan hariç diğerleri çalışmıyor görüntü sabit. Dünya ve marsta animasyonlar kesinlikle hareket etmiyor. İnternetten eski sürüm mars ve dünya için apk bulup yükledim çalıştı fakat temalar uygulamasını tamamen devre dışı bırakamadığım için ne yaptıysam arka planda bir şekilde hep güncelledi ve son sürüm olunca tekrar çalışmamaya başladı. Çözüme nasıl ulaşırız?
global romda çalışmaz animasyon sadece eu ve cn romda çalışıyor. (çünkü temaları uygulaması global root ile değiştirilir)

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
13
bende 13 t var telefonu ağustosta aldım o zaman bu temalar hepsi çalışıyordu ama kasım ayında güncelleme geldi uygulamalara sonra gümledi ay teması hariç
bende ki rus rom

Torio

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global romda çalışmaz animasyon sadece eu ve cn romda çalışıyor. (çünkü temaları uygulaması global root ile değiştirilir)
Hocam romu vs değiştirmeden nasıl çözeriz bu işi

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40

Romlar hakkında maalesef bilgim yok ama, normal düz cihazımda benim de aynı şekilde bu sorun vardır. APK olarak yükleyeceğiz ya da belki güncelleme ile çözülür diye düşünüyorum...

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
13
Xiaomi cephesinde bir sorun güncelleme gelince sorun hallolacaktir. Duvar kağıtlarının çalıştığı zamanı da biliyorum çok fazla batarya yiyor.ben bu nedenle 1 ya da 2 hafta kullandım sonra normal temalara döndüm bu duvar kağıtları ile şarj akşam 6 ya zor yetişiyor du.normal siyah tema ertesi gün öğlen 3 gibi 30 a düşüyordu.yani bişey kaybetmiyorsun bence.telefonun resmen kanını emiyor

recovery come on

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
k20
Konular
5
arkadaşın dediği gibi global sürümlerde çalışmaz çünkü xiaomi tüm özellikleri cn ve eu romun içine koyuyor globali boş bırakıyor

Torio

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşın dediği gibi global sürümlerde çalışmaz çünkü xiaomi tüm özellikleri cn ve eu romun içine koyuyor globali boş bırakıyor
Hocam kusura bakmayın da ne güzel sallamışsınız bilip bilmeden. Zamanında eu cn global hepsini kullandım.
Dün gelen güncellemeyle sorun çözüldü bu arada 😏

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni