Yardım 14t pro mobil veri yavaş indirme sorunu

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
49
server kayıtlı 14t pro kullanıyorum oyun indirirken google play de 1.5-2.5mb arası indirme yapıyor aynı hattı honor 90 cihaza takıyorum 5 6mb arası indirme yapıyor sizce nedendir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hattım türk telekom şehir içindeyim. başka bi forumda işlemci mediatek olduğu için türk telekımda sorunlar oluşıyor uyumlu çalışmıyor demişti. annesinin cihazda da böyle oluyormuş ( poco x6 demişti sanırım).

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
MTK işlemciden kaynaklı değildir sorun hocam. Cihazınız kaçak mı? Çin cihazı mı? Band 20 var mı cihazınızda?

Oyla:

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MTK işlemciden kaynaklı değildir sorun hocam. Cihazınız kaçak mı? Çin cihazı mı? Band 20 var mı cihazınızda?
yd hocam server kayıtlı global.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

babamda mtk g99 işlemcili xiaomi var note 13 pro olması lazım bimcell kullanıyor indirme hızı düşük bendeki gibi. şehir içindeyiz.

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bimcell de Türk Telekom altyapısını kullanıyor yani operatörünüz bulunduğunuz bölgede Band20 üzerinden yayın yapıyor ve bu nedenle hızınız düşük hocam. Çözüm için ya farklı operatöre geçiş yapacaksınız ya B20 destekli cihaz satın alacaksınız ya da Türk Telekomun altyapısını geliştirmesi için dua edeceksiniz.

Oyla:

cafeplus123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgut
Cihazım
Mi 10t
Konular
49
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bimcell de Türk Telekom altyapısını kullanıyor yani operatörünüz bulunduğunuz bölgede Band20 üzerinden yayın yapıyor ve bu nedenle hızınız düşük hocam. Çözüm için ya farklı operatöre geçiş yapacaksınız ya B20 destekli cihaz satın alacaksınız ya da Türk Telekomun altyapısını geliştirmesi için dua edeceksiniz.
2 cihazda global yani band 20 mevcut hocam çin cihazı değiller.

Oyla:
Üst Alt