Yardım 14T Pro HyperOs 2.0 Animasyon Sorunu

findiknet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
xiomi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs 2.0.3.VNNTRXM
Telefon Modeli
Mi 14T Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese iyi günler. Mi Storedan aldığım 14T Pro cihazıma dün gelen HyperOs 2.0.3.VNNTRXM güncellemesini kurdum ancak ilk dikkatimi çeken uygulama açılış animasyonun da çerçevede pikseller herkeste mi böyle? Beni rahatsız etti bu durum. Ekran kaydında net belli oluyor her uygulamada aynı. Birde güncelleme öncesinde de vardı ekran döndürmelerde takılı kalıyor mesale ekran yatay bir yazı okuyorum telefon çalıyor cevaplıyorum ekran yatayda kalıyor tuş aç kapa komple cihazı döndürüyorum öyle düzeliyor. Konu hakkında fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2025-01-07-17-12-02-371.mp4
    6,7 MB · Görüntüleme: 0

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
Herkese iyi günler. Mi Storedan aldığım 14T Pro cihazıma dün gelen HyperOs 2.0.3.VNNTRXM güncellemesini kurdum ancak ilk dikkatimi çeken uygulama açılış animasyonun da çerçevede pikseller herkeste mi böyle? Beni rahatsız etti bu durum. Ekran kaydında net belli oluyor her uygulamada aynı. Birde güncelleme öncesinde de vardı ekran döndürmelerde takılı kalıyor mesale ekran yatay bir yazı okuyorum telefon çalıyor cevaplıyorum ekran yatayda kalıyor tuş aç kapa komple cihazı döndürüyorum öyle düzeliyor. Konu hakkında fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Kameranın sürüm numarasını alabilir miyim

Oyla:

findiknet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
xiomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kameranın sürüm numarasını alabilir miyim
Kamera ile alakalı bir durum değil ancak whatsapp açsam da aynı ayarları açsam da aynı çerçeve şeklinde piksel az çok hepsinde var. Kamera sürüm: 5.3.000710.4

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
aynen dostum koyu modda oluyor bu, kenarda cikan cizgileri bahsediyorsun degil mi ? efekle alakali gibi geldi bana cozersem reset atmadan tele yazarim, bende diger konuda bundan bahsetmiştim, ekran donmeside arada bir takiliyordu ilk aldigimdan beri var

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18