Yardım 14T Pro güncelleme sorunu

• Konbuyu başlatan ismo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 120

ismo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
3
4 gün önce server kayıtlı Global 14T Pro aldım. Cihazın sim 1 ve seri numarasından sorguladığımda Redmi note 13 pro 5G çıkıyor. Arka etiketinde 14T Pro gözüküyor. Cihazı ilk açtığımda 1.0.7.0 globale otadan güncelledi. global stabil en son 1.0.8.0 var fakat güncelleme yapmıyor. uygun zip dosyasını indirip yüklemek istediğimde güncelleme doğrulanamıyor bu rom yüklenemiyor hatası alıyorum. cihaza sim kart takmadım ve mi hesabı eklemedim. bunla alakası olabilir mi? sorun var mı yoksa her şey normal mi anlayamadım.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Server kaydı olduğu için sadece 1 sime olabiliyor ona da başka telefonun imeisi atılıyor doğal olarak farkli telefon gözükmesi normal

ismo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sim 2 kayıt oluyor sim 1 e işlem olmuyor. sim 2 benim verdiğim imei zaten.

rockerman83

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note
Konular
1
Sim 1 de 14 t Pro gözükmesi lazım. Server sim 2 ye kuruluyor. Sim 2 ye baktığında farklı bir telefon markası çıkması gerek

ismo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sim 1 de Redmi note 13 pro 5G çıkıyor. sim 2 benim verdiğim imei. bir yerde bir yanlışlık var ama nerde, ya da bu cihazlarda server kaydı böyle oluyor.

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
29
4 gün önce server kayıtlı Global 14T Pro aldım. Cihazın sim 1 ve seri numarasından sorguladığımda Redmi note 13 pro 5G çıkıyor. Arka etiketinde 14T Pro gözüküyor. Cihazı ilk açtığımda 1.0.7.0 globale otadan güncelledi. global stabil en son 1.0.8.0 var fakat güncelleme yapmıyor. uygun zip dosyasını indirip yüklemek istediğimde güncelleme doğrulanamıyor bu rom yüklenemiyor hatası alıyorum. cihaza sim kart takmadım ve mi hesabı eklemedim. bunla alakası olabilir mi? sorun var mı yoksa her şey normal mi anlayamadım.
Aynı sorun bende de var. 11T cihazıma IMEI repair işlemi yapıldı bl kilidi kapatıldı. Şuan güncelleme yapamıyorum. Güncelleme hatası veriyor.

Üst Alt