hocam başka şekilde alma imkanımız yokmu çünkü uygulamayı 2 haftadır deniyorum gelmiyor
Hocam 2 hafta yine hiç bir şey. Aralık 26'sından beri denedim. 1600 küsür günlük mi hesabı olmasına rağmen hatalar üstüne hatalar, hep ileriki tarihe attı. Mi hesabı 30 günlük olduğu gibi cihazda da 30 gün kullanmanız lazım. 19:00 değil, 18:59:59'da saat kaç yazan siteden bakıp öyle başvurmanız lazım. Şu anda ramazan olduğundan dolayı herhalde biraz daha rekabet az oluyor galiba ben pazar günü aldım.
Arkadaşımızın dediği gibi HyperOs ile gelen cihazlarda o yöntem işe yaramıyor. Ayrıca uygulamada izin aldınız yazmıyor bazen ona dikkat edin. 18:59:59'da tıkladınız ama 1-2 dakika tavşan ekranda kalıyorsa ellemeyin. Cihazınızın ekran zaman aşımını 10DK yapın. Ben şarja tak geri çek yaparak ekranın kapanmasına izin vermedim, 11. dakikadan sonra baktım tavşan gitmiyor, komple uygulamadan çıkıp ayarlardan mi hesabını ekledim ve oldu. Tavşan ekrandayken ekranı ellemeniz bile tavşanın gitmesine bir sebep. Daha sonra PC üzerinden mi unlocktan süre aldım. Çarşamba akşamı sürem bitiyor.
Mi Community uygulamasına kalsam hala daha başvurmama izin veriyor, çoğu arkadaştaki gibi şu tarihe kadar izin aldınız diye bir yazı yok. Daha önce böyle bugda kalan bir kaç arkadaş daha gördüm.
Cihaz server kayıtlı, daha önce sıfırladım ve 2-3 kere güncelleme yaptım imei uçmadı. Bootloader açılsın direkt Rus romuna geçeceğim. Tek çare uygulamadan almak. Şimdiden size yarışta başarılar.
Uğraşmak istemiyorsanız galiba ücreti tuzlu yetkili hesap vs. işlemi olması lazım galiba. Tam emin değilim ama yine de.