Yardım 14t pro 2.4 ghz çalışmıyor

kaosmuhammed53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
14T Pro
Konular
3
Hocam kusura bakma telefon kaç gündür tamirdeydi. anca cevap verebiliyorum uzun uğraşlar sonucu Anakart buldu telefoncu, parmak izini kalibrasyon ile düzeltti ama ses entegresinde bı sorun var anakartsal değil dedi. 1 2 saat ses çalmada sorun yok ama bir anda gidiyor ses çalmıyor reboot atınca düzeliyor sürekli tekrarlıyor bu hatayı ileride şeması çıkar bu sorunu düzeltiriz dedi telefoncu zararına satmamak için böyle idare edicem bende
hocam hiç uğraşmaya değmez cidden çok xiaomi serisi kullandım ama şu sorun çok sinir etti yani zaten sattım cihazı iphone a geçtim ama bi ara ucuz eski modellerden alıp yazılım kurcalamak istiyorum tek sevdiğim yanı buydu

Caner287

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
Xiaomi 14T pro
Konular
0
hocam hiç uğraşmaya değmez cidden çok xiaomi serisi kullandım ama şu sorun çok sinir etti yani zaten sattım cihazı iphone a geçtim ama bi ara ucuz eski modellerden alıp yazılım kurcalamak istiyorum tek sevdiğim yanı buydu
Valla doğru diyorsun hocam da maddi açıdan bu aralar sıkışık olduğumdan dolayı mecburum. Bende çok kurcalarım telefonu yazılımsal root rom vs işleri zaman öldürüyorum işyerinde 😂😂

Üst Alt