Stock kamera fotoğraf çekmiyor. Gcam yüklemek mümkün mü?
D Dussosa Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Cem Cihazım Xiaomi 14t Yaş 44 Konum İstanbul Katılım 7 Ekim 2017 Konular 8 Mesajlar 88 Çözümler 2 Tepkime puanı 15 Puanları 8 Çarşamba saat 09:53'de #1 Stock kamera fotoğraf çekmiyor. Gcam yüklemek mümkün mü?
njlos53 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Njlos53 Cihazım Poco x4 pro 5g Konum İzmir Katılım 20 Temmuz 2024 Konular 37 Mesajlar 539 Çözümler 4 Tepkime puanı 191 Puanları 58 Çarşamba saat 19:43'de #2 Dussosa' Alıntı: Stock kamera fotoğraf çekmiyor. Gcam yüklemek mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Bu olabilir sanıyorum. Bende çalışıyor. Config dosyasına gerek duymuyor. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Çarşamba saat 19:55'de Ayrıca bu altta yolladığımı da deneyebilirsiniz. Config.xml dosyasını da gönderiyorum, eklersiniz. GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Config : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu alttaki Gcam da olur sanıyorum : GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Son düzenleme: Çarşamba saat 20:14'de
Dussosa' Alıntı: Stock kamera fotoğraf çekmiyor. Gcam yüklemek mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Bu olabilir sanıyorum. Bende çalışıyor. Config dosyasına gerek duymuyor. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Çarşamba saat 19:55'de Ayrıca bu altta yolladığımı da deneyebilirsiniz. Config.xml dosyasını da gönderiyorum, eklersiniz. GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Config : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu alttaki Gcam da olur sanıyorum : GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
D Dussosa Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Cem Cihazım Xiaomi 14t Yaş 44 Konum İstanbul Katılım 7 Ekim 2017 Konular 8 Mesajlar 88 Çözümler 2 Tepkime puanı 15 Puanları 8 Çarşamba saat 21:30'de Konu Sahibi Konu Sahibi #3 njlos53' Alıntı: Bu olabilir sanıyorum. Bende çalışıyor. Config dosyasına gerek duymuyor. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Çarşamba saat 19:55'de Ayrıca bu altta yolladığımı da deneyebilirsiniz. Config.xml dosyasını da gönderiyorum, eklersiniz. GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Config : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu alttaki Gcam da olur sanıyorum : GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. İlk sıradakini yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
njlos53' Alıntı: Bu olabilir sanıyorum. Bende çalışıyor. Config dosyasına gerek duymuyor. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Çarşamba saat 19:55'de Ayrıca bu altta yolladığımı da deneyebilirsiniz. Config.xml dosyasını da gönderiyorum, eklersiniz. GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Config : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Bu alttaki Gcam da olur sanıyorum : GCam : Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim. İlk sıradakini yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
njlos53 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Njlos53 Cihazım Poco x4 pro 5g Konum İzmir Katılım 20 Temmuz 2024 Konular 37 Mesajlar 539 Çözümler 4 Tepkime puanı 191 Puanları 58 Çarşamba saat 21:46'de #4 Dussosa' Alıntı: Çok teşekkür ederim. İlk sıradakini yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.Güle güle kullanınız.
Dussosa' Alıntı: Çok teşekkür ederim. İlk sıradakini yükledim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.Güle güle kullanınız.