Yardım 14T bootloader unlock hesap hatası

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.6.0.UNEMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 14T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yakın zamanda kendime 14T aldım ve bootloader açayım magisk ve birkaç modül kullanayım bari dedim. Güncel mi community sürümüne girdim 2162 günüm var community de. BL açmak için başvuru yaptım yarın tekrar dene dedi. Sonra günlük 2000 sınırı muhabbetini gördüm alarm kurdum sonraki gün türkiye saatiyle saat 19.00 olduğu an anında 1 kez BL açmak için tekrar talep oluşturmaya bastım bu sefer de ekte gördüğünüz ekranla karşılaştım. Bunun nedeni nedir ne yapabilirim BL açmak için? cihazım hyper os yüklü geldiği için miui 14 bypass işlemlerinin de çalışmadığını duydum bilgisi olan aydınlatabilir mi?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Şu an sadece global cihazlarda mi topluluk üzerinden izin alınarak kilit açılıyor. Çin cihazlarının önü 1 hafta önce kesildi. Hesap hatası süren bittikten sonra her gün saat tam 19.00 da dene mutlaka izin alacaksın ben 63. Denemede geçen gün izin aldım 48 saatim kaldı açacam kilidi

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an sadece global cihazlarda mi topluluk üzerinden izin alınarak kilit açılıyor. Çin cihazlarının önü 1 hafta önce kesildi. Hesap hatası süren bittikten sonra her gün saat tam 19.00 da dene mutlaka izin alacaksın ben 63. Denemede geçen gün izin aldım 48 saatim kaldı açacam kilidi
Hocam peki neden hesabı banladı bir şeyleri yanlış mı yaptım? çok uzak bir tarihe attı tekrar denemeyi

Oyla:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Hocam peki neden hesabı banladı bir şeyleri yanlış mı yaptım? çok uzak bir tarihe attı tekrar denemeyi
Bende de iki kez uzağa attı hatta yeni hesap açtım ne olur ne olmaz diye sonra düzeldi yani sıkıntı yok denemeye devam et

Oyla:

Orochi™

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
23
Rambo2
Aldığın cezadan sonra aşağıdaki gibi yaparsan ve hızlı olursan yetkiyi alabilirsin.

30 günden fazla süreye sahip hesabınız varsa Saat 19:00:00 da deneyin sitesinden saati kontrol edin
Günde 2000 kişi sınır varmış .

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Rambo2
Aldığın cezadan sonra aşağıdaki gibi yaparsan ve hızlı olursan yetkiyi alabilirsin.

30 günden fazla süreye sahip hesabınız varsa Saat 19:00:00 da deneyin sitesinden saati kontrol edin
Günde 2000 kişi sınır varmış .
Hocam ben zaten saati o site üzerinden kontrol ettim tam 19.00 olunca bastım ama böyle bir hata aldım garip geldi

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Biraz araştırma yaptım sanırım xiaomi hesabının son 30 gün boyunca aktif yani bir cihazda giriş yapılmış olması gerekiyormuş. Yani hesap ister 5 yıllık ister 2 aylık olsun son 1 ay aktif değilse böyle bir hata veriyormuş. Mecburen 1 ay dolunca tekrar deneyip göreceğim

Oyla:

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Biraz araştırma yaptım sanırım xiaomi hesabının son 30 gün boyunca aktif yani bir cihazda giriş yapılmış olması gerekiyormuş. Yani hesap ister 5 yıllık ister 2 aylık olsun son 1 ay aktif değilse böyle bir hata veriyormuş. Mecburen 1 ay dolunca tekrar deneyip göreceğim
Evet eğer aktif kullanmiyorsan bu hatayı veriyor. 30 gün geçtikten sonra yine hesap hatasi alıp 10 gün ileri atanı gördüm. Yine siz aklınızdan bi 30-40 günü çıkarın 😅

Oyla:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Evet eğer aktif kullanmiyorsan bu hatayı veriyor. 30 gün geçtikten sonra yine hesap hatasi alıp 10 gün ileri atanı gördüm. Yine siz aklınızdan bi 30-40 günü çıkarın 😅
onu 50-60 yapalım bende 62. günde izin var + 5 günde bekleme süresi var

Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Bootloader açmayı halen deniyorum saat 19.00 olduğu an basıyorum yine de kota doldu diyor. Basınca bir süre bekliyor acaba 19 olmadan 1 2 saniye önce mi basmak lazım işe yarar mı acaba

Oyla:
Üst Alt