Yardım 14 ultrada telefonu yan çevirince ekranın yarısı gözükmüyor

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Merhaba,
Telefonu YouTube galeri yahut başka herhangi bir uygulamada yan çevirip tam ekran yaptığım zaman telefonun yarısı siyah olarak kalıyor. Problemin nedeni nedir ve nasıl çözebilirim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
İzlediğiniz videonun veya görüntülediğiniz resmin en-boy oranı eğer 4:3 (veya daha düşük) ise cihazınızın en-boy oranını karşılamayan kısımları siyah olarak gösterilir. İki parmak uzaklaştırma hareketi yaparak fazlalıkların kesilerek tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. Bahsettiğiniz durum bu mu? Eğer değilse ekran görüntüsü ekler misiniz?

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzlediğiniz videonun veya görüntülediğiniz resmin en-boy oranı eğer 4:3 (veya daha düşük) ise cihazınızın en-boy oranını karşılamayan kısımları siyah olarak gösterilir. İki parmak uzaklaştırma hareketi yaparak fazlalıkların kesilerek tam ekran olmasını sağlayabilirsiniz. Bahsettiğiniz durum bu mu? Eğer değilse ekran görüntüsü ekler misiniz?
En boy oranı ile ilgili bir durum değil hocam, ekran görüntüsü alınca her şey normal çıkıyor fakat ekranda sağ kısım boş sol kısımda da görüntünün yarısı gözüküyor

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
En boy oranı ile ilgili bir durum değil hocam, ekran görüntüsü alınca her şey normal çıkıyor fakat ekranda sağ kısım boş sol kısımda da görüntünün yarısı gözüküyor
Ekran görüntüsü ekler misiniz?

Üst Alt