Soru 14 Ultra mı 15 Ultra mı Almalıyım?

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
9
Herkese selamlar. 13 ultradan geçiş yapacağım. Açıkcası çok fazla fark ödemek istemiyorum ama 1r ultradan gördüğüm eksikleri tekrar yaşamak istemiyorum. Ultra ısrarımdan anlayacağınız gibi telefon kamerası benim için çok önemli. Bu konuda iki telefonu hatta 3 telefonu da (13 ultra dahil) deneyimlemiş olan arkadaşların yorumlar çok kıymetli. 13 ultra ile artık günde 3 kere garanti şarj başındayım. Video kayıt sırasında kamera adası çok ısınıyor. Oyunda da ısınıyor. Açıkcası kamera performansı bence eskisi gibi de değil. Bu yüzden telefon değiştirmek istiyorum.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ultra cihazlar donanım açısından çok dolu olduklarından cihazın tüm iç alanı sonuna kadar kullanılıyor. Üstüne bir de en güçlü işlemciler kullanıldığından ekstra ısınma oluyor. Bu süreçte fark edecek şey işlemcinin ısınma sorunlu olmaması ve soğutma sisteminin verimi. İki cihazı da denemek gerek açıkçası tam yorum yapabilmek adına. Ama genel hattıyla iki cihazın da soğutması birbirine çok benziyor. 15 Ultra tabi ki Xiaomi tarafından açıklanan bilgilere göre daha iyileştirilmiş bir soğutma bulunduruyor.

Pil açısından 15 Ultra'nın pil kapasitesi daha büyük. Ve bildiğim kadarıyla SD 8 Elite'in pil yönetimi de daha iyi. Birkaç gün Xiaomi 15 ile deneyimleme fırsatım oldu, gayet güzel gidiyordu şarjı (5240 mAh).

13 Ultra'nın kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Cihazınızı güncellemek için de çok erken olduğunu düşünüyorum bence. Tabi istek ve imkân meselesi ancak bunlar yerine 16 Ultra'yı bekleyebilirsiniz bence.

Üst Alt