Soru 14 Ultra Hyperos 2 Güncelleme Almama Hakkında

Karteus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servetcan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Arkadaşlar selam,
İkinci el xiaomi 14 ultra satın almıştım cihaz bana Türkiye garantili olarak söylendiği için satın aldım. Cihazı satın aldığımda içerisinde eu rom mevcuttu bende herhangi bir şekilde değiştirmedim. Hyperos 2 güncellemesi hala cihaza gelmedi. Cihaz direnç kayıtlı mı veya server kayıtlı mı gibi şüphelerim oluşmaya başladı. Güncelleme gelmemesinin nedeni eu rom olmasından mı kaynaklı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Arkadaşlar selam,
İkinci el xiaomi 14 ultra satın almıştım cihaz bana Türkiye garantili olarak söylendiği için satın aldım. Cihazı satın aldığımda içerisinde eu rom mevcuttu bende herhangi bir şekilde değiştirmedim. Hyperos 2 güncellemesi hala cihaza gelmedi. Cihaz direnç kayıtlı mı veya server kayıtlı mı gibi şüphelerim oluşmaya başladı. Güncelleme gelmemesinin nedeni eu rom olmasından mı kaynaklı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bootloader kilidiniz açık muhtemelen. Eu room başka türlü kurulmaz. Kendiniz os2 kurabilirsiniz. Imei lerini kontrol ettiğinizde tr cihazı olup olmadığını öğrenebilirsiniz

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Bölgeyi Tayvan, Hindistan veya Avrupadan herhangi bir ülke ile değiştirin. Cihazı yeniden başlattıktan sonra biraz bekleyin güncellemenin gelmesi lazım.

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Arkadaşlar selam,
Hocam Öncelikle Cihazınız Garantili Felan Değil Dolandırıcıya Denk Gelmissiniz Geçmiş Olsun. Arama Ekranında *#06# Yaparak Çıkan IMEI Numaralarini E Devlet IMEI Sorgulama Kısmından Sorgulayın,
Eğer Cihaz Xiaomi 14 Ultra Kayıtlı Diye Çıkarsa IMEI Derdiniz Yok demektir Orjinal Global Yazılımda Güncelleme Alabilirsiniz.
Eğer Sorguda Farklı Cihaz İsimleri Cikiyorsa IMEI Atılmış Anlamına Geliyor. Yani Asla Cihazı Sıfırlama Ve Güncelleme Yapilmamasi Gerek Anlamına Geliyor. Ki Sizde %100 Cihazın Garantisi Yok %99 Telefon Kaçak Ve IMEI Atılmış Durum Böyle Olunca Güncelleme Alamıyorsunuz. Ama Bootloader Kilidi Açık Bir Cihaza Sahipsiniz Çok Yakında IMEI Atili Cihazlara En Azından Hyperos 2 Eu Rom Kurma Yöntemi Çıkacaktır Ben Şuan Hyperos 2 EU Romdayim Ancak IMEI Atılı Değil Direnç Var Sadece 😊 Agustosda Kapanacak Telefon Bende Bekliyorum Yöntem Çıkmasını Sizde Benim Gibi O Günü Bekleyin Hocam Tekrar Geçmiş Olsun.

Üst Alt