Yardım 14 Ultra direnç kayıtlı imei uçtu.

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi güncelleme geldi fakat yanlışlıkla güncellemeyi aktif ettim. wp data hatası meydana çıktı. Wipe atıp cihazı eski halinde android 14 şeklinde açtı. Cihaz dirençli fakat imei unknown durumda. Ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı ? direnç var imei yok :(

enginqaraca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Mi 14 ultra
Meslek
Şoför
Konular
8
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi güncelleme geldi fakat yanlışlıkla güncellemeyi aktif ettim. wp data hatası meydana çıktı. Wipe atıp cihazı eski halinde android 14 şeklinde açtı. Cihaz dirençli fakat imei unknown durumda. Ne yapmak gerekiyor bilgisi olan var mı ? direnç var imei yok :(
Bildiğim kadarıyla, eski sürüm yazılım atılacak tekrar imei atılacak, bootloader kilidi açıksa tabii ..

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla, eski sürüm yazılım atılacak tekrar imei atılacak, bootloader kilidi açıksa tabii ..
bootloader kapalıyken telefoncu imeisini atmıştı. bootloader açılmadı hiç. başka bir çözüm olmalı muhakkak.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihaz hyperos 2 ise olmaz hyperos 1 e düşürmek gerekiyor. Ama çin model ise yine sıkıntı. Server kapalı açık olanlarda çok aşırı pahalı.

cons1905

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz hyperos 2 ise olmaz hyperos 1 e düşürmek gerekiyor. Ama çin model ise yine sıkıntı. Server kapalı açık olanlarda çok aşırı pahalı.
cihaz 1.0.15.0.UNAEUXM ANDROİD 14 HYPEROS 1 şuan wipe atınca bu şekilde açıldı

Üst Alt