Yardım 14 Ultra BL kilit hakkında

ali.aci95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Red mi K20 Pro
Konular
4
Arkadaşlar iyi günler 14 Ultra cihazımı yeni aldım, BL kilit açmak için başvuru yaptım 72 saat süre verdi. Bunun sonunda kilidi açıp taiwan yazılımı yükleyeceğim Xiaomi arama ve sms uygulaması için. Merak ettiğim konu şudur, lütfen daha önce deneyim yaşamış veya konu hakkında bilgisi olan cevap verirse sevinirim. 1- Bootloader kilidi açtıktan sonra Taiwan yazılımı kurarken BL kilidini kapat ve sıfırla seçeneğinde yazılım atar isem cihazın brick olma durumu olur mu kilidi kapattığım için. 2- Bootloader kilidini açtıktan sonra tekrar kapatırsam yeniden açmak istediğimde yine başvuru süresi verir mi 72 saat gibi direk açılır mı? veya kapattıktan sonra tekrar açılabilir mi china yazılım atılan cihazlarda kilit kapatınca kilit açma için başvuru yapılmıyor yetkili hesap istiyor diye biliyorum böyle bir durumla karşı karşıya kalır mıyım?

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. kilit açmak için 72 saat süre verdiyse ne kadar şanslısın. Ben dahil bir çok kişiye hesap hatası vs. diyerek müracaatı bile yapamadık daha. Madem rom değiştirme vs ile ilgileniyorsunuz, BL kilidini açtıktan sonra bir daha kapatmayın. Kapatıp tekrar açmak istediğinizde muhtemeldir ki, size de hesap hatası deyip başvurunuzu kabul etmeyebilir. Root vs. etmeseniz bile BL kilidini kapatmamanızı öneririm.

ali.aci95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Red mi K20 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. kilit açmak için 72 saat süre verdiyse ne kadar şanslısın. Ben dahil bir çok kişiye hesap hatası vs. diyerek müracaatı bile yapamadık daha. Madem rom değiştirme vs ile ilgileniyorsunuz, BL kilidini açtıktan sonra bir daha kapatmayın. Kapatıp tekrar açmak istediğinizde muhtemeldir ki, size de hesap hatası deyip başvurunuzu kabul etmeyebilir. Root vs. etmeseniz bile BL kilidini kapatmamanızı öneririm.
WhatsApp tarafından hesabımda bir çeşit ban var ve kapatmak zorundayım. Kilidi açık cihazda hesabıma giriş yapamıyorum, resmi olmayan uygulama hatası alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim sorunumu. Google olaydan ve kendi sitesinden indirmeme rağmen bu hatayı alıyorum.

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Kilidi kapatip tekrar acarsan bir daha beklemen lazim. Bootloader i kapatmanizi kesinlikle onermem. Ncphone bl acmadan rom degistirme hizmeti sunuyor bir bakabilirsin. Ama ucretlidir haberiniz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada benimde size bir sorum olacakti. Lutfen telefonun kamerasini acip kulaginiza yaslar misiniz? Sizde de hisirti sesi gelecek mi? Bende ois aktiflesince zor duyulsa dahi sessiz ortamda kendini belli eden bir hisirti sesi cikiyor sizde de var mi bir bakar misiniz. Ön kamera da olmuyor ama arka kamerada dedigim sorun mevcut.

Kilidi kapatip tekrar acarsan bir daha beklemen lazim. Bootloader i kapatmanizi kesinlikle onermem. Ncphone bl acmadan rom degistirme hizmeti sunuyor bir bakabilirsin. Ama ucretlidir haberiniz olsun.

Bu arada benimde size bir sorum olacakti. Lutfen telefonun kamerasini acip kulaginiza yaslar misiniz? Sizde de hisirti sesi gelecek mi? Bende ois aktiflesince zor duyulsa dahi sessiz ortamda kendini belli eden bir hisirti sesi cikiyor sizde de var mi bir bakar misiniz. Ön kamera da olmuyor ama arka kamerada dedigim sorun mevcut.
İsin kotu kismi bu ses cok sessiz ortamda videoya da yansiyor. 🥺

İsin kotu kismi bu ses cok sessiz ortamda videoya da yansiyor. 🥺
Hatali bilgilendirme : Bl acmadan çin cihazina global kuruluyormus sadece 🥺. Bu yuzden bl kapanizi onermiyorum.

Son düzenleme:

karaprens

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mumin
Cihazım
mi5
Konular
0
cihazı kayıtlı aldım sim 1 imei değişmiş 2 orjinal duruyor bl kilidi kapalı acmaya calışıyorum lakin hesap ekleme dediğimde request parameter error diyor daha once eklendi diyordu ama kilidi açmıyordu şimdi eklendi bile demiyor başına gelen oldumu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihazı kayıtlı aldım sim 1 imei değişmiş 2 orjinal duruyor bl kilidi kapalı acmaya calışıyorum lakin hesap ekleme dediğimde request parameter error diyor daha once eklendi diyordu ama kilidi açmıyordu şimdi eklendi bile demiyor başına gelen oldumu
başvuru ile yapabileceğinizi sanmıyorum ama Artık cihazlarda bootloader kilidini açmakta riskli. Whatsapp vs. çalışmayabiliyor. En doğrusu;
Yetkili hesap ile çift sim kayıt + global rom yükleme gibi duruyor.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
WhatsApp tarafından hesabımda bir çeşit ban var ve kapatmak zorundayım. Kilidi açık cihazda hesabıma giriş yapamıyorum, resmi olmayan uygulama hatası alıyorum. Ne yaptıysam çözemedim sorunumu. Google olaydan ve kendi sitesinden indirmeme rağmen bu hatayı alıyorum.
Telegram xiaomi 13 ultra sayfasında Bu WhatsApp sorunu ile ilgili bir Magisk modülü vardı bir bakın isterseniz

reLiveTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
4
Xiaomi hesabiniz community uygulamasinda 30 gunluk oldu mu? Bootloader acarsanix telefon sifirlanacagi icin imei niz gider haberiniz olsun.

Üst Alt