Yardım 14 pro malachite

unutulmaz67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi11 lite 5g ne
Konular
5
arkadaşlar kardeşim de telefon değiştik bana redmi note 14 pro verdi ama bu çim versiyonuymuş malachite şimdi bu telefonun botlardır kilidi açık ama kapatırsam telefon çöküyormuş neredeyse çöp oluyormuş hangi durumlarda botlardır kilidi kapanır bu telefondan kullanan var mı romun nasıl değiştirebilirim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
arkadaşlar kardeşim de telefon değiştik bana redmi note 14 pro verdi ama bu çim versiyonuymuş malachite şimdi bu telefonun botlardır kilidi açık ama kapatırsam telefon çöküyormuş neredeyse çöp oluyormuş hangi durumlarda botlardır kilidi kapanır bu telefondan kullanan var mı romun nasıl değiştirebilirim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
aynı cihazı kullandım daha önce bl kilidini kapatmaya çalışmayın cihaz çöker rom değiştirmek istersenizde telefonda hangi sürüm rom yüklüyse her zaman onun bir üst sürümünü yükleyin düşük sürüm yüklemeyin cihaz yine çöker.
Bu linklerden nasıl rom değiştireceğinizi öğrenebilirsiniz

Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

unutulmaz67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi11 lite 5g ne
Konular
5
aynı cihazı kullandım daha önce bl kilidini kapatmaya çalışmayın cihaz çöker rom değiştirmek istersenizde telefonda hangi sürüm rom yüklüyse her zaman onun bir üst sürümünü yükleyin düşük sürüm yüklemeyin cihaz yine çöker.
Bu linklerden nasıl rom değiştireceğinizi öğrenebilirsiniz

Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
ama şöyle bir durum var ben globalden endonezya roma gectim flash tool ile hata aldim YouTube den bakarak bir sekilde degistirdim ama kendi icinde guncelleme geldi 3 0 1 ke 2 oldu simdi sanki nfc gec calisiyor bende ödemelerde nfc kullaniyorum eski roma geri donsem çokermi yani 2 den 1 e birde nabiz calismadi

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
ama şöyle bir durum var ben globalden endonezya roma gectim flash tool ile hata aldim YouTube den bakarak bir sekilde degistirdim ama kendi icinde guncelleme geldi 3 0 1 ke 2 oldu simdi sanki nfc gec calisiyor bende ödemelerde nfc kullaniyorum eski roma geri donsem çokermi yani 2 den 1 e birde nabiz calismadi
Nfc nin geç çalışmasının sebebi yüklediğiniz romdan olabilir. sürüm düşürme sakın yapmayın cihaz tamamen çöker global son sürüm yüklerseniz sorun olmayacaktır

Üst Alt