Yardım 14.0.2.0 Güncellemesi sonrası Bluetooth kulaklık bağlantı sorunu.

ejder dede

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samih Can
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
2
Bluetooth kulaklığım redmi note 10 pro telefonuma 14.0.2.0 güncellemesi sonrası bağlanmıyor. Müzik açılmıyor, youtube'da donuyor. Bunun çözümü var mı?

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Bluetooth kulaklığım redmi note 10 pro telefonuma 14.0.2.0 güncellemesi sonrası bağlanmıyor. Müzik açılmıyor, youtube'da donuyor. Bunun çözümü var mı?
Yedek alıp cihazı sıfırlayın temiz kurulum yapın güncelleme kısmınds 3 nokta var oraya basıp en son güncellemeyi indirin diye bir seçenek var indirip kurulum yapmasını bekleyin güncelleme yaparken internet kaynaklı eksik dosya indirmiş olabilir.

ejder dede

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samih Can
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek alıp cihazı sıfırlayın temiz kurulum yapın güncelleme kısmınds 3 nokta var oraya basıp en son güncellemeyi indirin diye bir seçenek var indirip kurulum yapmasını bekleyin güncelleme yaparken internet kaynaklı eksik dosya indirmiş olabilir.
Cihazı sıfırlamadım ama en son güncellemeyi indirdim tekrar
En son güncellemeyi indirdim düzeldi hocam

Üst Alt