İpucu 13t twrp olmadan root

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
arkadaslar asagıdakı konudakı yol ıle 13t ye cok kolay root atılıyor 13t pro da anlatılan yontemle 13t ye atılmadı denedık lınktekı arkadasın emegını calmamak ıcın dırek onun konusunu paylasıyorum ıyı forumlar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aklınıza takılan yer olursa banada sorabılırsınız 12t pro kadar canı degıl buralar :D

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
arkadaslar asagıdakı konudakı yol ıle 13t ye cok kolay root atılıyor 13t pro da anlatılan yontemle 13t ye atılmadı denedık lınktekı arkadasın emegını calmamak ıcın dırek onun konusunu paylasıyorum ıyı forumlar

aklınıza takılan yer olursa banada sorabılırsınız 12t pro kadar canı degıl buralar :D
İşlemci farkı bu işlemci de root rom olayı yok biliyorsunuz

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci farkı bu işlemci de root rom olayı yok biliyors
Amacım eleştirmek değil ordaki root yinteminin uyum sağlamadığının bilgisini vermek 13t çok yavan kalmış forumda ondan paylaşmak istedim ihtiyacı olan cikacaktir

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Amacım eleştirmek değil ordaki root yinteminin uyum sağlamadığının bilgisini vermek 13t çok yavan kalmış forumda ondan paylaşmak istedim ihtiyacı olan cikacaktir
Root yapmanın mantığı yok anlamında dedim.geliştiriciler özel rom yapmıyor bu işlemcilere sadece eu rom var oda ücretli...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Root yapmanın mantığı yok anlamında dedim.geliştiriciler özel rom yapmıyor bu işlemcilere sadece eu rom var oda ücretli...
"Root yapmanın mantığı yok" demenin mantığı yok bence hocam. Sonuçta root yapılıyorsa root gerektiren şeyler de yapılabilir. Kök izni gereken uygulamalar, modüller vesaire; custom rom yok diye arka plana atılacak değil ya. :)

Custom rom aramıyorum şahsen ben ancak kullanmak istediğim kök izni gereken uygulamlarım ve modüllerim var. BL açıp, yapabilirsem KernelSu yapamazsam Magisk kurup kullanmak istiyorum en kısa zamanda. :)

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
"Root yapmanın mantığı yok" demenin mantığı yok bence hocam. Sonuçta root yapılıyorsa root gerektiren şeyler de yapılabilir. Kök izni gereken uygulamalar, modüller vesaire; custom rom yok diye arka plana atılacak değil ya. :)

Custom rom aramıyorum şahsen ben ancak kullanmak istediğim kök izni gereken uygulamlarım ve modüllerim var. BL açıp, yapabilirsem KernelSu yapamazsam Magisk kurup kullanmak istiyorum en kısa zamanda. :)
14 gun bl jilidi süresi bekledim çok sinir bozucuydu 😆

HDVCAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüdaverdi
Cihazım
mi9t pro
Konular
2

başkan dosya linklerini falan ekleyip düzgünce anlatsan keşke her yerde aradım mi13t için ne boot.img var nede twrp var biliyosan düzgünce anlatda sevap işle biraz :) herşeyi baştan anlatarak yazsan dosya linkleride dahil sana zahmet

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
başkan dosya linklerini falan ekleyip düzgünce anlatsan keşke her yerde aradım mi13t için ne boot.img var nede twrp var biliyosan düzgünce anlatda sevap işle biraz :) herşeyi baştan anlatarak yazsan dosya linkleride dahil sana zahmet
dosya lınkıne ıhtıyac yokkı fastboot yazılım ındıreceksın ıcınden boot.img yi alacaksın ama fastboot yazılım senın telefonunda yuklu olan yazılımın aynısı olması lazım sonra vıdeodakı yolları ızleyerek patch leyeceksın

HDVCAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüdaverdi
Cihazım
mi9t pro
Konular
2
dosya lınkıne ıhtıyac yokkı fastboot yazılım ındıreceksın ıcınden boot.img yi alacaksın ama fastboot yazılım senın telefonunda yuklu olan yazılımın aynısı olması lazım sonra vıdeodakı yolları ızleyerek patch leyeceyk içinde cıkmıyor sanazahmet link atarmısın içinde boot img olan link varsa eğer

dosya lınkıne ıhtıyac yokkı fastboot yazılım ındıreceksın ıcınden boot.img yi alacaksın ama fastboot yazılım senın telefonunda yuklu olan yazılımın aynısı olması lazım sonra vıdeodakı yolları ızleyerek patch leyeceksın
sana zahmet mi 13t 14.0.6 TMFMIXM için fastboot linki eklermisin ben bulamadım da içinde boot.img olan

Üst Alt