Yardım 13T Pro Stabil Rom

eminmertcanyilmaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mertcan
Cihazım
13t Pro
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Globaal 14.0.8.0
Telefon Modeli
13t pro
Bootloader Kilidi
Açık
2 hafta önce cihazı aldım bootloader kilidini açtım şuan açık global sürüm yüklü 14.0.8 fakat sarj konusunda sıkıntı çekiyorum biraz hızlı bitiyor. Şuan bu cihazı kullanan ve stabil sürüm hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
2 hafta önce cihazı aldım bootloader kilidini açtım şuan açık global sürüm yüklü 14.0.8 fakat sarj konusunda sıkıntı çekiyorum biraz hızlı bitiyor. Şuan bu cihazı kullanan ve stabil sürüm hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?
Cihazın hem yeni çıkmasından hem de MediaTek işlemciye sahip olmasından dolayı,custom rom bulmanız şuan pek mümkün görünmüyor,Global romlar arasında geçiş yapabilirsiniz,ancak zaten rom da cihaz da yeni olduğu için çok fark olacağını sanmam.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Suanlik rom yok benim önerim şu anlık

En azından mi dialer var içinde ve daha iyidir genel olarak

Oyla:

eminmertcanyilmaz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mertcan
Cihazım
13t Pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey daha sorucam twrp nerden bulabilirim uygun olan nasıl root yapabilirim cihaza

Oyla:
Üst Alt