Yardım 13t pro pubg mobile gecikme sorunu

Espirik54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Arkadaşlar pubg oynarken ben adamı görüp sıkmaya başlarken adam beni daha önce görüp sıkmaya başlıyor. Ms 20 90 fps oynuyorum kasma donma yok ama yinede gecikme var. Bunla alakalı yardımcı olabilecek var mı gecikme için?

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
hocam o dediğiniz kasma donma ısınma olmayan 90fps veren bir chaz için geçerli olmamalı kaldıki 60fps veren bir cihazda dahi böyle bir şey neredeyse olmaması gerekir.
Oyun içinde kare hızı ve grafik ayarlarınız akıcı+90 fps ayarlıysa sorun olmaması gerekir

Espirik54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o dediğiniz kasma donma ısınma olmayan 90fps veren bir chaz için geçerli olmamalı kaldıki 60fps veren bir cihazda dahi böyle bir şey neredeyse olmaması gerekir.
Oyun içinde kare hızı ve grafik ayarlarınız akıcı+90 fps ayarlıysa sorun olmaması gerekir
Bilmiyorum maalesef böyle bir sorunum var. Dediğiniz özellikler seçili. Ekran yenileme hızı 144 seçili ama yinede gecikme var. Tetik tuşları kullanıyorum acaba gecikme o yüzden olabilir mi. 🤔

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Ms normalse sorun yaşanmaması gerekir. tetik tuşlarının basma tepkisini siz daha iyi bilirsiniz.
Hem ms hemde tetiği test etmek için silah değiştirme tepkisine, ateş etme tepkisine ve lut yapma tepkisine bakarak anlayabilirsiniz.
Daha iyi akışkanlık için parmak eldivende kullanabilirsiniz.

Üst Alt