Yardım 13t pro kulaklık ile az ses sorunu

dundariletisim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
13t pro
Konular
1
13t pro global sürüm cihaz aldım denemediğim kulaklık kalmadı yeterli ses düzeyi çıkmıyor. Oyunlarda ayak sesi kasmak neredeyse imkansız bu cihazla bu sorunu yaşayan veya çözen var mı?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Kulaklık kablolu ise önce dönüştürücünün kaliteli olmasına, sonra kulaklığın kaliteli olmasına dikkat edin. Ayrıca ses ayarları kısmında Dolby ve cihazın kendi ses ayarları var. Hatta Game Turbo özelliğinde de birçok ses ayarı var.

Kablosuz kulaklık ise geliştirici seçeneklerinden Mutlak sesi devre dışı bırak isimli ayarı açın ve cihazı yeniden başlatın. Herhangi bir müzik uygulaması açıkken de uygulama üzerinden ekolayzır ayarlarına girin, temel sistem ekolayzırı açılıyor böylece genelde. Buradan da ayar yaparsınız.

13T kullanıyorum ben, kablosuz kulaklığım ile orta seviyenin üstüne çıkmıyorum kolay kolay.

AK47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Z2
Konular
1
Merhaba,

Bölgeyi "Hindistan" olarak değiştirin düzelecektir. Bölgesel bazlı ses bilerek kısılmaktadır.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhaba,

Bölgeyi "Hindistan" olarak değiştirin düzelecektir. Bölgesel bazlı ses bilerek kısılmaktadır.
Fark etmesini beklemiyordum, şok oldum deneyince. Teşekkürler bilgi için

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
3
Benzeri bi konu bende açacaktım kulaklıktan az ses geliyor diye Dolby atmosu açtım baya fark etti konu ve çözüm önerileri için teşekkürler

Valeron03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Pubg için ses sorunu yaşamayan yardım edebilir mi. Ayak sesi kasmak imkansız. Hangi kulaklığı kulanıyor veya kablolu ise dönüştürücü kullanıyorsa markası. Sinir oldum telefona.

zulkarneyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
Mi13t pro
Konular
4
mi10 t pro da aynı kulaklık la son ses oyun oynayamıyordum yüksek seten ötürü %75 ses yüksekliği ile oynuyordum mi13t pro da sesi %100 yapıyorum dolby açık game turbo ses yükseltme açık ama nafile ses yetersiz..bölgeyi henüz değiştirmedim !

Ebu hafs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenanilhan
Cihazım
Xiaomi 13T pro
Konular
3
mi10 t pro da aynı kulaklık la son ses oyun oynayamıyordum yüksek seten ötürü %75 ses yüksekliği ile oynuyordum mi13t pro da sesi %100 yapıyorum dolby açık game turbo ses yükseltme açık ama nafile ses yetersiz..bölgeyi henüz değiştirmedim !
Bölgeyi değiştirin acayip fark ediyor Nepal yaptım

Üst Alt