Yardım 13T Pro Bluetooth kulaklıkta mikrofonun ses vermeme sorunu

doktortaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
13t pro
Konular
1
Arkadaşlar oncelikle merhabalar , önceki kullandıgım note 8 pro ve suan kullandıgın 13t pro da bluetooth kulaklıkla konusmaya basladıgımda bi yerde mikrofon ses vermiyor karsı tarafa telefonun kendi mikrofonuna geçiş yapıyor ama karsıdaki kisinin sesini kulaklıktan alıyorm. bi onceki kullandıgım redmi 12 de bu sorun yoktu pro cihazlarda bu sorunu yasıyorum cozumu ne olabilir tecrube eden birisi oldumu acaba yardımcı olursa sevinirim

damatgamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damat
Cihazım
Mi9 T PRO
Konular
0
13T pro'nun işlemcisi Mediatek olduğu için olabilir. Qualcomm kodekleri ile uyumlu olmadığı için maalesef bluetooth kulaklık deneyimi de berbat. Telefon arka cebinizde iken bile bağlantı zayıflıyor hatta kopabiliyor. Ses iletimi de buna bağlı olarak zayıf oluyor. 3 farklı 13T pro ile 3 farklı TWS kulaklık denedim: sonuç hepsinde aynı maalesef.
Arkadaşlar oncelikle merhabalar , önceki kullandıgım note 8 pro ve suan kullandıgın 13t pro da bluetooth kulaklıkla konusmaya basladıgımda bi yerde mikrofon ses vermiyor karsı tarafa telefonun kendi mikrofonuna geçiş yapıyor ama karsıdaki kisinin sesini kulaklıktan alıyorm. bi onceki kullandıgım redmi 12 de bu sorun yoktu pro cihazlarda bu sorunu yasıyorum cozumu ne olabilir tecrube eden birisi oldumu acaba yardımcı olursa sevinirim

doktortaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
13t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13T pro'nun işlemcisi Mediatek olduğu için olabilir. Qualcomm kodekleri ile uyumlu olmadığı için maalesef bluetooth kulaklık deneyimi de berbat. Telefon arka cebinizde iken bile bağlantı zayıflıyor hatta kopabiliyor. Ses iletimi de buna bağlı olarak zayıf oluyor. 3 farklı 13T pro ile 3 farklı TWS kulaklık denedim: sonuç hepsinde aynı maalesef.
Bugun biraz araştırma fırsatı buldum telefonda 5.4 bluetooth surumu mevcut geliştirici ayarlarıyla oynasamda hoparlorler duzgun calısırken mikrofonda ses kısma hatta kopma sorunları devam ediyordu kullandıgım bluetooth interkom cihazıda bluetooth 3.0 kullanıyormus , farklı bir cıhaz denedm bluetooth 5.2 kullanan onda bi sorun yoktu telefondan memmunum interkomun degişme zamanı gelmiş bunu anlamış oldum yıllardır kullanıyordum eskidi artık sanırım :D

Üst Alt