Soru 13T hyper os 2

enesk41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
2
13T için hyper os 2 ota alan varmı
Sürüm 1.0.10.0 biz kitlendik güncelleme gelmiyor alan varsa bir aydınlatabilir mi ?

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Maalesef hocam şuan hiçbir gelişme yok. 1.0.10.0 sürümde takılı kalan azınlık kesim olduğu için sorunun tam farkında değil sanırım Xiaomi. Yazılımsal imei attırdığım için rom değiştiremiyorum veya önceki sürüme dönemiyorum. Muhtemelen yeni bir güncelleme ile çözülecektir

enesk41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef hocam şuan hiçbir gelişme yok. 1.0.10.0 sürümde takılı kalan azınlık kesim olduğu için sorunun tam farkında değil sanırım Xiaomi. Yazılımsal imei attırdığım için rom değiştiremiyorum veya önceki sürüme dönemiyorum. Muhtemelen yeni bir güncelleme ile çözülecektir
Bende aynı şekilde kilit açamıyorum izin vermiyorlar suanlik saçma bir durum gerçekten

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Şu an beta sürecinde olduğu için her sürümden yüklenmiyor. Tam sürüm yayınlandığında 1.0.10 kullanıcılarına da yayınlanır. Şu an yüklemek için acele etmenize gerek yok.

enesk41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
2
Şu an beta sürecinde olduğu için her sürümden yüklenmiyor. Tam sürüm yayınlandığında 1.0.10 kullanıcılarına da yayınlanır. Şu an yüklemek için acele etmenize gerek yok.
Peki neden sadece 1.9.0 sürümüne verildi güncelleme bende beta kullanıcıyim bir mantığı varmı merak etme

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Peki neden sadece 1.9.0 sürümüne verildi güncelleme bende beta kullanıcıyim bir mantığı varmı merak etme
Yüksek ihtimalle 1.0.9.0 sürümünden sonra HyperOS 2 build edildi. Ama bu süreçte 1.0.10 sürümü ile güvenlik güncellemesi yayınlandı. Taban farklı olduğu için güncellemeyi 1.0.9 sürümüne açtılar beta olduğu için henüz. Dediğim gibi, tam stabil sürümü çıkınca 1.0.10 kullanıcılarına da dağıtılır.

enesk41

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
2
Yüksek ihtimalle 1.0.9.0 sürümünden sonra HyperOS 2 build edildi. Ama bu süreçte 1.0.10 sürümü ile güvenlik güncellemesi yayınlandı. Taban farklı olduğu için güncellemeyi 1.0.9 sürümüne açtılar beta olduğu için henüz. Dediğim gibi, tam stabil sürümü çıkınca 1.0.10 kullanıcılarına da dağıtılır.
Bazıları sürüm takılı kalır daha güncelleme gelmez o cihaza sürüm düşürmen lazım falan diyor pek inandırıcı gelmedi daha önce böyle birşey yaşandı mı hiç takılı kalma gibi

Üst Alt