Bende aynı şekilde kilit açamıyorum izin vermiyorlar suanlik saçma bir durum gerçektenMaalesef hocam şuan hiçbir gelişme yok. 1.0.10.0 sürümde takılı kalan azınlık kesim olduğu için sorunun tam farkında değil sanırım Xiaomi. Yazılımsal imei attırdığım için rom değiştiremiyorum veya önceki sürüme dönemiyorum. Muhtemelen yeni bir güncelleme ile çözülecektir
Peki neden sadece 1.9.0 sürümüne verildi güncelleme bende beta kullanıcıyim bir mantığı varmı merak etmeŞu an beta sürecinde olduğu için her sürümden yüklenmiyor. Tam sürüm yayınlandığında 1.0.10 kullanıcılarına da yayınlanır. Şu an yüklemek için acele etmenize gerek yok.
Yüksek ihtimalle 1.0.9.0 sürümünden sonra HyperOS 2 build edildi. Ama bu süreçte 1.0.10 sürümü ile güvenlik güncellemesi yayınlandı. Taban farklı olduğu için güncellemeyi 1.0.9 sürümüne açtılar beta olduğu için henüz. Dediğim gibi, tam stabil sürümü çıkınca 1.0.10 kullanıcılarına da dağıtılır.Peki neden sadece 1.9.0 sürümüne verildi güncelleme bende beta kullanıcıyim bir mantığı varmı merak etme
Bazıları sürüm takılı kalır daha güncelleme gelmez o cihaza sürüm düşürmen lazım falan diyor pek inandırıcı gelmedi daha önce böyle birşey yaşandı mı hiç takılı kalma gibiYüksek ihtimalle 1.0.9.0 sürümünden sonra HyperOS 2 build edildi. Ama bu süreçte 1.0.10 sürümü ile güvenlik güncellemesi yayınlandı. Taban farklı olduğu için güncellemeyi 1.0.9 sürümüne açtılar beta olduğu için henüz. Dediğim gibi, tam stabil sürümü çıkınca 1.0.10 kullanıcılarına da dağıtılır.