Diğer 13t den 13t proya gectim

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
42
Arkadaşlar kağıt uzerindeki verilere bakarak 13t pro almamıştım 4 gün önce 13t proya geçtim android 15 yüklüydü android 15 yukluyken fark anlasilmasada android 13 e geçince gerçekten farkı hissediyorsunuz performans olarak şuan mi 15 pro alacak bütçem var ama sırf android 13 olmadığı için uzun süre 13t proda kalmayı düşünüyorum android 13 un son kalesi burası galiba 😀 aranızda CİHAZDAN SİKAYetci olan varmı merak ediyorum bu arada

Dexter7.7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
3
Sadece hyperos ile pili erken bitiyor. Hyperos 2 gelir ve pil tüketimi düzeltilmesini umuyoruz(v14.0.5 Rus romundayım)

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
K60 ultra kullanıyorum Patreon rom da hyper os çok ciddi takılmalar yaşıyor özellikle bi uygulama açıkken tuş kilidine tekrar açınca açılışlarında çok yavaşlık gösteriyor abi hersey mevcut sadece atıyorum facebook açıkken ses kısmaya basinca sadece facebookun sesini kisabilmek çok güzeldi onun dışında beni olumlu bir şey yok

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
K60 ultra kullanıyorum Patreon rom da hyper os çok ciddi takılmalar yaşıyor özellikle bi uygulama açıkken tuş kilidine tekrar açınca açılışlarında çok yavaşlık gösteriyor abi hersey mevcut sadece atıyorum facebook açıkken ses kısmaya basinca sadece facebookun sesini kisabilmek çok güzeldi onun dışında beni olumlu bir şey yok
Güncel sürümünü konu olarak paylaştım deneyebilirsiniz,sorunlarınızın düzeldiğini düşünüyorum.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Teşekkür ederim hocam k60 ultra nın lensleri farklı olduğu için fotoğrafi çalışmıyor 13tpro romunda

Üst Alt