Yardım 1368 saat verdi

Yusufogur00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kazım
Cihazım
Gm9 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.5
Telefon Modeli
mi10t pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
xiaomi mi10t pro cihazımı sitedeki rehber aracılığı ile bootloader kilidini açmak istedim ama 1368 saat verdi bende forumda gezinirken birinin tavsiyesi üzere miflash_unlock-TR-5.5.1008.26 isimli programda tekrar denedim onda da aynı dedi 1.hat süresi dolmak üzere bende işlem sonrası hattı çıkarıp 2.slota taktım süreyi kısatmaj için güncel bir tavsiyesi olan

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
xiaomi mi10t pro cihazımı sitedeki rehber aracılığı ile bootloader kilidini açmak istedim ama 1368 saat verdi bende forumda gezinirken birinin tavsiyesi üzere miflash_unlock-TR-5.5.1008.26 isimli programda tekrar denedim onda da aynı dedi 1.hat süresi dolmak üzere bende işlem sonrası hattı çıkarıp 2.slota taktım süreyi kısatmaj için güncel bir tavsiyesi olan
Keşke cihazı alır almaz başvuru yapsaydiniz genelde birçok kişi aldıktan sonra hemen yapmıyor bu işlemi ve bu süreler çıkıyor amca oğlum mi 10t aldı katardan Türkiyeye gelir gelmez bootloader kilidi için başvuru yaptım pc den 168 saat verdi

Oyla:

Yusufogur00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kazım
Cihazım
Gm9 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke cihazı alır almaz başvuru yapsaydiniz genelde birçok kişi aldıktan sonra hemen yapmıyor bu işlemi ve bu süreler çıkıyor amca oğlum mi 10t aldı katardan Türkiyeye gelir gelmez bootloader kilidi için başvuru yaptım pc den 168 saat verdi
ben ikinci el olarak aldım zaten 2 aylıktı 2 aydır da ben kullanıyordum öncen açım sıkıntı olmasın dedim Allah`tan demişim ama işte 1368 saat nedir ya

Oyla:

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
Kilit açmaya çalışırken, yanlış yapılan her işlemden sonra süre artıyor diye biliyorum.
Telefonu aldığınız kişi, kilidi açmaya çalışırken süreyi uzatmış olabilir.

Süre beklemeden kilit açma yontemleri de var. (Telefonunuza uygun olan yöntemi bulun).Netten bulabilirsiniz. Ama brick vb riskine karşı dikkatli olun.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt