Yardım 13 Ultra IMEI farklı telefon?

ikenarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 14.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi 13 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba?

Dün İstanbul'da bir firmadan dirençli 13 ultra aldım. Telefonun ayarlarda gözüken IMEI numarasini e devlette sorgulatinca LG marka başka bir telefon çıkıyor. Bu durum bana sıkıntı çıkarır mı? Dirençli telefonlarda bu normal midir?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Direnç kaydı diyorsunuz hocam adı üstünde, pasaport kaydı değil. Cihazın IMEI'si yerine başka bir cihazın IMEI'si atılıyor. Legal bir yöntem değil ama IMEI atılma işinin olayı bu. :)

Direnç kaydı, yazılımsal kayıt vs. yurt dışı Android (özellikle Xiaomi) cihazlarında hep olan durumlar ve bunun legal tek alternatifi pasaport kaydı yapmak. :)

Oyla:

ikenarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç kaydı diyorsunuz hocam adı üstünde, pasaport kaydı değil. Cihazın IMEI'si yerine başka bir cihazın IMEI'si atılıyor. Legal bir yöntem değil ama IMEI atılma işinin olayı bu. :)

Direnç kaydı, yazılımsal kayıt vs. yurt dışı Android (özellikle Xiaomi) cihazlarında hep olan durumlar ve bunun legal tek alternatifi pasaport kaydı yapmak. :)
Doğru diyorsunuz hocam :) benim için çok önemli değil bu durum yalnızca umarım imei kapanma gibi durumlarla karşılaşmam

Oyla:

garajack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 9s
Konular
8
aldığınız yer veya bir başkası, telefonunuzdaki imei başka bir telefona atmadığı sürece bir sıkıntı olmaz (%95)

Oyla:
Üst Alt