Yardım 13 Ultra hyperos 2.0 ile alakalı sıkıntı

Paul Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Paul
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom 2.0.3.0
Telefon Modeli
13 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, EU rom 2.0.3.0 VMACNXM sürümüne geçtim,galerideki aı özelliği çalışmıyor,quick share çalışmıyor(uygulamadan atıyor) kurduğum lmc 8.4 sürekli crash veriyor girince atıyor ve hiçbir şekilde duzeltemedim(configle alakalı değildir)bu sorunları bir türlü cozemiyorum güncellemeleri

0.3.0.VMACNXM_15.zip/download
buradan yapıyorum fastboota alıp direk güncelleme moduna alıyorum,yardım ederseniz çok sevinirim :) Ve bu arada yeni guncellemelere nerden bakacağız bilen var mı,ben bulamadım eski yerden bakılmıyor çünkü.cihaz direncli.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 1000023144.jpg
    1000023144.jpg
    257,9 KB · Görüntüleme: 8

Pro34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
pro34
Cihazım
Redmi Note12 pr
Konular
1
Merhaba. Sizin durumunuz ile ilgli çözüm önerecek kadar bir bilgim yok telefonlarla ilgili. Sadece şunu söyleyebilirim. Bende Xiaomi 13 Ultra kullanıyorum. Çin cihazı. Çin rom kullanıyorum. Bana HyperOs 2 güncelleme olarak geldi. Sıfırdan yükleme yapmadım. Direkt güncelledim. Tüm özellikler sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bu arada telefonu ingilizce olarak kullanıyorum. Türkçe modül gibi şeyler de kullanmıyorum.

Oyla:

Paul Walker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Paul
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Sizin durumunuz ile ilgli çözüm önerecek kadar bir bilgim yok telefonlarla ilgili. Sadece şunu söyleyebilirim. Bende Xiaomi 13 Ultra kullanıyorum. Çin cihazı. Çin rom kullanıyorum. Bana HyperOs 2 güncelleme olarak geldi. Sıfırdan yükleme yapmadım. Direkt güncelledim. Tüm özellikler sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bu arada telefonu ingilizce olarak kullanıyorum. Türkçe modül gibi şeyler de kullanmıyorum.
Ben de direkt güncelleme yaptım 1 den 2 ye geçerken ama işte bilmiyorum,belki sonraki güncelleme duzelebilir, bilemiyorum,time will show us ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de direkt güncelleme yaptım 1 den 2 ye geçerken ama işte bilmiyorum,belki sonraki güncelleme duzelebilir, bilemiyorum,time will show us ;)
Yanliz şarj süresi ve oyunlarda ısınmada ciddi fark var,pilin ozellikle çok daha iyi gidiyor,yarı mobil veri yarı wifi olmak şekilde 3bucuk saati oyun toplam 8saat 15dk ekran süresi ve kalan yüzde 5 şarj.harika bir sonuç.bir tek şu 1 2 sorun canımı sıkıyor onlar da düzelir umarım yoksa biraz kurcalamak zorunda kalacağım.

Oyla:
Üst Alt