Yardım 13 Ultra Global Versiyon?

ikenarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 14.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi 13 Ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba,
Hafta sonu Xiaomi 13 ultra sipariş verdim. Telefonu çin versiyon diye biliyordum ve piyasada sanırım global versiyon yok denecek kadar azmış. Ama telefonun ayarlarına bakınca model numarasının sonunda "G" yazıyor, ayrıca sertifikasyon kısmına da bakınca Ce ibaresi çıkıyor. Gelen kutunun üzerinde de global versiyon yazıyor, Telefon acaba gerçekten global versiyon mudur yoksa atılan roma bağlı olarak beni bu şekilde yanıltıyor olabilir mi?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Çok az sayıda 12/512 sürüm global cihaz üretildi. Eğer direnç işlemi yapılmadıysa cihazınız globaldir. Direnç işlemi ile model kodu değiştirme oluyordu galiba.

Oyla:

ikenarr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok az sayıda 12/512 sürüm global cihaz üretildi. Eğer direnç işlemi yapılmadıysa cihazınız globaldir. Direnç işlemi ile model kodu değiştirme oluyordu galiba.
Direnç yapıldı evet. Cihaz 16-512 bu arada. Ben de model kodu değiş midir ondan emin olamadım pek :/ yorum için çok teşekkürler

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Direnç yapıldı evet. Cihaz 16-512 bu arada. Ben de model kodu değiş midir ondan emin olamadım pek :/ yorum için çok teşekkürler
Xiaomi'nin kendi sayfasında global sürüm için tek 12/512 gb sürümü görünüyor hocam. +4 gb sanal ram değilse sizinki, yüksek ihtimalle direnç işlemi sırasında model kodu değişmiştir. Çok bir şey kaybettiğinizi söyleyemem band 20 dışında. Zaten gerçek global sürümüne denk gelmek çok çok zor bir ihtimal hocam. Canınızı sıkmayın bu duruma. :)

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Benim direnç işleminden önce de model kodu aynıydı direnç işleminden sonra da model kodu aynı. 16/512'lik cihaz. bl kilidi açık. hyperOS gelmesini bekliyorum bl kilidi açık bir kaç arkadaşa gelmiş bize de gelirse başka derdimiz kalmayacak cihaz çok iyi band20 eksikliği bazen hissediliyor ama turkcell ile sorunu çözüyoruz :)

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Benim direnç işleminden önce de model kodu aynıydı direnç işleminden sonra da model kodu aynı. 16/512'lik cihaz. bl kilidi açık. hyperOS gelmesini bekliyorum bl kilidi açık bir kaç arkadaşa gelmiş bize de gelirse başka derdimiz kalmayacak cihaz çok iyi band20 eksikliği bazen hissediliyor ama turkcell ile sorunu çözüyoruz :)
İki farklı cihaza direnç işlemi yaptırdım. İkisi de global cihazdı, model kodu direnç öncesi "G" ile biterken direnç sonrası "Y" harfine döndü. Direnç işleminde böyle oluyor demişlerdi daha öncesinde de. Tabi konuda daha önce dediğim gibi model kodu direnç işlemi yapılırken istenilen şekilde değiştirilebiliyor da. :)

Oyla:
Üst Alt