Soru 13 T Pro Satın Aldıktan Sonra

mstfazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
One Plus 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
4
Arkadaşlar merhaba hali hazırda one plus 9 Pro kullanmıyorum zamanında k20 prodan direk buna geçmiştim afedersiniz köpek gibi de telefon on numara çalışıyor bir daha dönmem dedim, lakin 2. bir one plus 9 Pro aradığımda piyasada sıfır bulamadım ve kafama yatan bu model 13 T Pro aldım bu telefonu alıp sim kart taktıktan sonra kendi kendine telegram hesabı açıldı onu erken fark edip telegram hesabını sildim. Geçtiğimiz günler WhatsApp hesabım spama düştü ve 13 T Pro dan giriş yapamadım uygulamayı yeniden hem play store hemde resmi wp sitesinden indirdim kurdum ancak uygulama sahte hatası almaya başladım neyse WhatsApp zaten 2. Hattın olduğu için üzerinde durmadım. Bu gün ise WhatsApp ıma başkası girmiş profil fotoğrafı felan değişmiş bana herhangi bir SMS veya bildirim gelmedi. Bu şekilde nasıl giriş yapıyorlar. Şuan geri almaya çalışıyorum ancak WhatsApp başka telefonda açık olduğu için bana mesaj gelmiyor ve SMS, Cevapsız Çağrı gibi seçeneklerde süresi bir türlü dolmuyor yani hesaba erişemiyorum. Telefon resmi satıcıdan alınmadı. Cihaz bana geldiğinde BL kilidi açıktı cihazda casus yazılım mı var. Var ise ne yapmalıyım. WhatsApp hesabını geri almanın başka yolu var mı. Bilgisi olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim iyi forumlar

Üst Alt