HyperOS 13 T pro botloader kilidi açıldı ama güncelleme görünmüyor

kasimerin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kasım
Cihazım
Resmi note 8
Konular
10
Arkadaşlar bölgeyi hindistan Filipin yada amerika yapınca direk hyperos geliyordu ama botloader açtım güncelleme görünmüyor yardımcı olurmusunuz

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Arkadaşlar bölgeyi hindistan Filipin yada amerika yapınca direk hyperos geliyordu ama botloader açtım güncelleme görünmüyor yardımcı olurmusunuz
Bootloader açılınca MIUI 14 son srüm ve sonraki güncelleme hyperos ise güncelleyicide güncelleme olarak gelmeyeceğini sağır sultanın duyduğunu tekrar tekrar ve tekrar bir de ben söyliyim dedim bilmem anlatabildim mi

Sent from my 2201123C using Tapatalk

kasimerin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kasım
Cihazım
Resmi note 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açılınca MIUI 14 son srüm ve sonraki güncelleme hyperos ise güncelleyicide güncelleme olarak gelmeyeceğini sağır sultanın duyduğunu tekrar tekrar ve tekrar bir de ben söyliyim dedim bilmem anlatabildim mi

Hocam botloader açmadan önce denedim geliyordu hyperos ama botloader yeni açtım şuan gelmiyor

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Hocam botloader açmadan önce denedim geliyordu hyperos ama botloader yeni açtım şuan gelmiyor
Tamam işte adamlar yazmış ki bootloader kilidi açık olanlara hyperos güncellemesi gelmeyecek
Kilidini madem açtın 3 farklı yöntem ile kurabilirsin romu

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yanlış bilgi olmasın, düzeltelim: BL kilidi açık olsa da HyperOS güncellemesi gelir ancak kurulmaz, hata verir. Bölge değiştiren herkese de güncelleme görünmüyor, yani bölge değişince de hemen görünecek diye bir kaide yok.

Güncellemeleri fastboot romu gelince, Mi Flash ile yapabilirsiniz. Mi Flash'ın güncelleme özelliği de var, hep temiz kurulum yapmak zorunda değilsiniz. Sadece ilk HyperOS'a geçtiğinizde bir defa temiz kurulumla geçmenizi tavsiye ederiz.

Üst Alt