Rom 12T PRO yardıma ihtiyacım var

yasinknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YASİN
Cihazım
12T PRO
Konular
1
Herkese iyi forumlar ve şimdiden ilgilenip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Yardıma ihtiyacım var. Şöyle ki;
12t pro cihazına sahibim. Direnç ve imei kayıtlı.
Rootlu olduğu belli olmuyor ve dolayısıyla banka uygulamari sorunsuz çalışıyor. Belkide rootlu değildir. O bilgiye ulaşamadım. Miui da iken güncellemeleri alıyordum. Ancak hyper os la alakalı güncelleme alamıyorum.
Telefonumda miui yüklü ve hyper os a geçmek istiyorum. Çünkü hyper os u kullandım ve gercekten hızlı ve stabil. Nasıl bir yol izlemeliyim ki imei ucmadan hyper os a gecebiliyim? Ayrıca rootlu telefon gibi görünsün istemiyorum. Şu an ki gibi banka uygulamarını kullanmam gerekli ve hyper os taki güncellemeleri almak istiyorum
tekrardan teşekkür ederim

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
3
Herkese iyi forumlar ve şimdiden ilgilenip okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
Yardıma ihtiyacım var. Şöyle ki;
12t pro cihazına sahibim. Direnç ve imei kayıtlı.
Rootlu olduğu belli olmuyor ve dolayısıyla banka uygulamari sorunsuz çalışıyor. Belkide rootlu değildir. O bilgiye ulaşamadım. Miui da iken güncellemeleri alıyordum. Ancak hyper os la alakalı güncelleme alamıyorum.
Telefonumda miui yüklü ve hyper os a geçmek istiyorum. Çünkü hyper os u kullandım ve gercekten hızlı ve stabil. Nasıl bir yol izlemeliyim ki imei ucmadan hyper os a gecebiliyim? Ayrıca rootlu telefon gibi görünsün istemiyorum. Şu an ki gibi banka uygulamarını kullanmam gerekli ve hyper os taki güncellemeleri almak istiyorum
tekrardan teşekkür ederim
Telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atabilirmisiniz

yasinknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YASİN
Cihazım
12T PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon hakkında kısmının ekran görüntüsünü atabilirmisiniz
Bu arada taiwan romu yüklemek istiyorum. Çağrı kaydetme özelliğini kullanabilmek için. Bu detayıda eklemek istedim :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-03-23-46-17-469_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-04-03-23-46-17-469_com.android.settings.jpg
    275,8 KB · Görüntüleme: 8

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
3
Bu arada taiwan romu yüklemek istiyorum. Çağrı kaydetme özelliğini kullanabilmek için. Bu detayıda eklemek istedim :)
Güncelleme kısmına tıklayıp ardından yeniliklere tıklayıp ekran görüntüsü atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme kısmına tıklayıp ardından yeniliklere tıklayıp ekran görüntüsü atabilir misiniz
Tayvan rom yüklemek istiyosanız bl kilidiniz açıksa direk fastboot rom yükleyebilirsiniz (verileriniz silinir)

yasinknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YASİN
Cihazım
12T PRO
Konular
1

Tayvan rom yüklemek istiyosanız bl kilidiniz açıksa direk fastboot rom yükleyebilirsiniz (verileriniz silinir)
Bl kilidi açık. Geliştiri seçeneklerinden baktım oem kilidi açık yazıyor. Eğer baktığım yöntem doğru ise. Çünkü 3 sene önce bir telefoncu direnç değişimi yapıp imei atmıştı. Ancak twrp yüklü değil. Mi recovery 5.0 yazıyor. Cihaz hakkında bildiklerim bu kadar. Fastboot ile yükleme yapmaksa herşey ordan rom yukleyebilirim. Verilerim silinsin önemli değil. Yeterki hyper os a a geciyim guncelleme alıyım ve imei gitmesin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-03-23-52-35-267_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-04-03-23-52-35-267_com.android.updater.jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 8

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
3
Bl kilidi açık. Geliştiri seçeneklerinden baktım oem kilidi açık yazıyor. Eğer baktığım yöntem doğru ise. Çünkü 3 sene önce bir telefoncu direnç değişimi yapıp imei atmıştı. Ancak twrp yüklü değil. Mi recovery 5.0 yazıyor. Cihaz hakkında bildiklerim bu kadar. Fastboot ile yükleme yapmaksa herşey ordan rom yukleyebilirim. Verilerim silinsin önemli değil. Yeterki hyper os a a geciyim guncelleme alıyım ve imei gitmesin
Şuan güncelleme alsanız bile global romda hyperOS güncellemesi alırsınız, siz Tayvan Rom istediğiniz için mecbur Tayvan romu yüklemek zorundasınız, bl kilidini açık olup olmadığını anlamanın daha kesin bir yöntemi şudur; telefonu kökten kapatın ve tekrar açın. Açılırken üst tarafta açık kilit işareti varsa bl kilidiniz açık demektir, bu şekilde telefonunuza uygun Tayvan romu bularak bilgisayardan romu yükleyebilirsiniz, IMEI numaralarınızda silinebilir (emin değilim), tüm sorumluluk size aittir

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bl kilidiniz açıksa bu videodan yardım alarak rom yükleyebilirsiniz

yasinknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YASİN
Cihazım
12T PRO
Konular
1
Evet dediğiniz
Şuan güncelleme alsanız bile global romda hyperOS güncellemesi alırsınız, siz Tayvan Rom istediğiniz için mecbur Tayvan romu yüklemek zorundasınız, bl kilidini açık olup olmadığını anlamanın daha kesin bir yöntemi şudur; telefonu kökten kapatın ve tekrar açın. Açılırken üst tarafta açık kilit işareti varsa bl kilidiniz açık demektir, bu şekilde telefonunuza uygun Tayvan romu bularak bilgisayardan romu yükleyebilirsiniz, IMEI numaralarınızda silinebilir (emin değilim), tüm sorumluluk size aittir

Evet telefon açılırken üstte açık kilit simgesi var. Taiwan hyper os u yükleyeceğim.(V816.0.12.0.ULFTWXM) İmei numaralarının gidip gitmeyeceğini öğrenmenin bir yolu yok mu yada giderse kendim imei numarası atabilir miyim fikriniz var mı?

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
3
Evet dediğiniz

Evet telefon açılırken üstte açık kilit simgesi var. Taiwan hyper os u yükleyeceğim.(V816.0.12.0.ULFTWXM) İmei numaralarının gidip gitmeyeceğini öğrenmenin bir yolu yok mu yada giderse kendim imei numarası atabilir miyim fikriniz var mı?
H.kadioglu hocamıza yaz, sana destek verir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Orjinal recovery den sıfırlamadığınız sürece güncelleme ve rom yükleme işlemlerinde bu cihazda imei silinmez.

Üst Alt