Çözüldü 12t Pro EU/TAIWAN ROM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mctbsry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9
Konular
1
arkadaşlar google arama ve mesaj uygulamasından kurtulmak için eu rom denedim ama yine google kullanıyor. taiwan romu da yüklerken sürekli recovery modda yeniden başlat hatası alıyorum. miflash ile de beceremedim allahını seven biri baştan sona linkleriyle birlikte yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Yeşilrobot YouTube kanalındaki şekilde yaptım yüklendi. Şarj bi tık hızlı gidiyor gibi. Bazı kısımlarda dil ingilizce olarak kalmış ama genel olarak güzel rom ilginize teşekkürler çözüldü diyebiliriz

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
arkadaşlar google arama ve mesaj uygulamasından kurtulmak için eu rom denedim ama yine google kullanıyor. taiwan romu da yüklerken sürekli recovery modda yeniden başlat hatası alıyorum. miflash ile de beceremedim allahını seven biri baştan sona linkleriyle birlikte yardımcı olabilir mi?
Bende eu rom kullanıyorum mi rehber ve mesajlaşma uygulaması var siz birşeyleri yanlış yapmışsınız

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bahsettiğiniz Eu rom EEA rom mu, XiaomiEu rom mu? EEA, Eu rom olarak da geçer ama Avrupa romdur o, üstteki hocamızın bahsettiği XiaomiEu rom custom romdur, içinde google uygulamalarının çoğu yer almaz, play store hariç. Sanırım siz Eu diye EEA rom yüklediniz.

Oyla:

mctbsry

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeşilrobot YouTube kanalındaki şekilde yaptım yüklendi. Şarj bi tık hızlı gidiyor gibi. Bazı kısımlarda dil ingilizce olarak kalmış ama genel olarak güzel rom ilginize teşekkürler çözüldü diyebiliriz

Oyla: Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt