Soru 12t pro batarya

• Konbuyu başlatan DADER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 819

DADER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkader
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Merhaba
Bir 12T pro aldım Sahibinden.com YD cihazları satanlardan biri. Cihaz sıfır görünür ama batarya sağlığı 90% çıkmış. Türkiye'de satılmadığı için servis desteklemiyor ve batarya değişimi yapmazlar...
Gerçek orjinal bataryası nereden tedarik edilebilir?

umutberkayk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Berkay
Cihazım
Xiaomi 12T Pro
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
0
Cihaz henüz çok yeni olduğu için orijinal parçasını bulmanız pek mümkün değil. Yan sanayi bataryalar bile henüz çıkmamış. Bir sitede ilan var 500₺ civarında tahminen yan sanayi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Xiaomi orjinal parçalarını hiçbir yerden bulmanız mümkün değildir. Xiaomi sadece kendi servislerine verir ve servisler de sadece kendileri değişim yaparlar. Bunun dışında orjinal parça diyen ya yalan söylüyor, ya orjinal kalitesinde şeklinde kelime oyunu yapıyor ya da çıkma parça satıyordur.

DADER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkader
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi orjinal parçalarını hiçbir yerden bulmanız mümkün değildir. Xiaomi sadece kendi servislerine verir ve servisler de sadece kendileri değişim yaparlar. Bunun dışında orjinal parça diyen ya yalan söylüyor, ya orjinal kalitesinde şeklinde kelime oyunu yapıyor ya da çıkma parça satıyordur.
Peki, Türkiye deki servisler kabul edilebilmesi için herhangi bir yol var mı? Xiaomi global destek de iletişime geçtim ve aynı dönüş vermişler! Aldığım ülkeden servis hizmetleri alabilirim...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Peki, Türkiye deki servisler kabul edilebilmesi için herhangi bir yol var mı? Xiaomi global destek de iletişime geçtim ve aynı dönüş vermişler! Aldığım ülkeden servis hizmetleri alabilirim...
Garantisi olmadan hiçbir servisin bakacağını sanmıyorum. Ücretli olarak yaptırmanız için de Türkiye'ye Xiaomi distribütörleri tarafından ithal edilmiş olması gerekiyor. Eğer yurtdışından aldıysanız ve yeri belliyse oradaki servisler de cihazı kabul etmeleri gerekir. Ama posta ile göndermeniz çok sıkıntılı olur, elden götürmeniz gerekir.

DADER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkader
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisi olmadan hiçbir servisin bakacağını sanmıyorum. Ücretli olarak yaptırmanız için de Türkiye'ye Xiaomi distribütörleri tarafından ithal edilmiş olması gerekiyor. Eğer yurtdışından aldıysanız ve yeri belliyse oradaki servisler de cihazı kabul etmeleri gerekir. Ama posta ile göndermeniz çok sıkıntılı olur, elden götürmeniz gerekir.
Maalesef yurtdışı bir cihaz, yeri Iraktan galiba...

Üst Alt