- Adım
- Mavi_mavi
- Cihazım
- Xiaomi 12t pro
- Konular
- 3
Hayır hocam hiçbir şey yok cihazım yd dediğiniz şeylerden hiç anlamıyorum.Root varmıdır telefonda
Bu konulara biraz uzağım normal format mi oluyor dediğiniz (normal format attım olmadı)Cihaza bootloader aracılığıyla temiz kurulum yapın. Sistem dosyanız hasar görmüş.
Hocam direnç değişimi için bootloader kilidini açmam gerekir Zaten.Telefonunuzun bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Daha sonra tavsiyem taiwan romu kurmanız. Kurulum için fastboot yöntemini kullanmanız gerek.
Evet yapabilirler. İki kez götürmeniz gerekir önce bootloader kilit açma işlemini başlatmak için. Bootloader süresi dolduktan sonra tekrar götürüp kilidi açtırmanız gerekir. Global cihazlarda stock yüklü gelen EEA diye biliyorum hocam.Hocam direnç değişimi için bootloader kilidini açmam gerekir Zaten.
Rom işlerinden anlamıyorum ama bu işi bilen telefoncular var mı onlar dediğiniz Tayvan romu nu atabilir mi?
Ayrıca benim tel global sürüm şuan hangi rom oluyor (hali hazırda yüklü olan)
Evet yapabilirler. İki kez götürmeniz gerekir önce bootloader kilit açma işlemini başlatmak için. Bootloader süresi dolduktan sonra tekrar götürüp kilidi açtırmanız gerekir. Global cihazlarda stock yüklü gelen EEA diye biliyorum