Yardım 128GB İle 64GB Mİ MAX Arasındaki Ekran Renk Farkı??

aybasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AYDIN
Cihazım
Mi Max
Konular
4
Benim şöyle bir sorunum var arkadaşlar ..
...Birkaç hafta önce eşime 2. el ama sıfır gibi bir mi max almıştım.64 GB silver..Alınca bir arkadaşa Türkçe ve imei için yollamıştım halledip geri yollamıştı..
..Birkaç gün öncede kendime 4gb ram 128gb hafızalı olan gri modelini aldım telefon sıfırdı..Türkçeydi fakat imeiler kayıtlı değil tabiki..

...Her ikisininde güncellemelerini yaptım sorunsuz kullanıyorum Aida64 yükleyip baktım herşey orijinal fakat bugün iki telefonu yanyana koydum eşimdeki 64gb olanda ekran bembeyaz ve baya parlak iken benimkinde farkedilecek boyutta sarımsı ve soluk gibi gibi kalıyor..Hertürlü ayarını ikisinedi aynı olacak şekilde bakarak yaptım her şeyi denedim fakat bendeki ekran bariz şekilde sarımsı ve soluk gibi.İkisinini yanyana koyunca fark belirgin.

...Sadece şöyle bir durum var benim yeni aldığım 128gb modelde son güncelleme yaptım bugün benimkinde MIUI sürümü Global 8.1 Kararlı 8.1.6.0 Andrid güvenlik yaması 2016-12-01 görünüyor.

...64Gb olanda ise MIUI 8.1 Kararlı 8.1.4.0 Android güvenlik yaması 2016-11-01 görünüyor ve güncelleme arattığımda güncelleme başka yok oysa diğeri anladığım kadarıyla bir üste güncelledi kendisini bu 64gb olan neden güncelleme bulmadı ve bu renk farkı neden yazılımdan olabilirmi?

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
hocam farklı zamanlarda üretilen cihazlarda farklı ekranlar kullanılabiliyor. ama siz yine de ayarlar>ekran>renkler bölümünü bi kontrol edin

ayrıca imei tamiri için de Zenex e ulaşabilirsiniz , kendisi işin uzmanlarından :)

Oyla:

aybasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AYDIN
Cihazım
Mi Max
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam farklı zamanlarda üretilen cihazlarda farklı ekranlar kullanılabiliyor. ama siz yine de ayarlar>ekran>renkler bölümünü bi kontrol edin

ayrıca imei tamiri için de Zenex e ulaşabilirsiniz , kendisi işin uzmanlarından :)
Hepsini tek tek karşılaştırdım farklı ayar bulamadım ikisi arasında..Tek görebildiğim fark miui sürümü.

Oyla:

aybasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AYDIN
Cihazım
Mi Max
Konular
4
Şimdi heriki telefonlada tam aynı fotografı çektim 64gb tam dogalken ve beyaz yerler tam beyazken 128gb olanda kesinlikle sarımsı bir görüntü var.

Oyla:

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
Acaba okuma modu açık olabilir mi?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aybasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AYDIN
Cihazım
Mi Max
Konular
4
Yo..Hepsini denedim ikisindede 64gb bariz şekilde parlak ve beyaz 128gb çok hafif sarımsı ve solgun gibi.

Oyla:

Vidddd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin Önder
Cihazım
Mi 4 LTE
Konular
0
Fotoğrafları bilgisayara atıp kontrol ederseniz sorunun nerde olduğunu bulabilirsiniz. (kamera-ekran)

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
64 gb ile 128 gb ayri rom olmasi normal.Xiaominin sitesinde de durum zaten bu.

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Renk farki romla ilgili değil.

Oyla:
Üst Alt