Yardım 12 Pro 5g

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 14.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar aklımda kalan birkaç soruyu sormak istiyorum, ilk öncelikle yurtdışı Note 12 Pro 5g aldım telefonun arkasındaki IMEI kağıdında modeli çin pazarına ait olarak gözüküyor ama ayarlara girdiğim zaman MIUI global ve model olarak global gözüküyor bunun nedeni telefona yazılım atılması mıdır?

2. Sorum bootlader kilidinin ne olduğunu bilmiyorum lütfen öğretir misiniz

3. Sorum Nfc özelliğimi neden kullanamıyorum

Teşekkürler

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Merhaba arkadaşlar aklımda kalan birkaç soruyu sormak istiyorum, ilk öncelikle yurtdışı Note 12 Pro 5g aldım telefonun arkasındaki IMEI kağıdında modeli çin pazarına ait olarak gözüküyor ama ayarlara girdiğim zaman MIUI global ve model olarak global gözüküyor bunun nedeni telefona yazılım atılması mıdır?

Teşekkürler
+Nfc kontrol panelinde açık mı kontrol edin
+Kesinlikle güncelleme yüklemeyin yoksa IMEI uçar.
Bl kilidi açık olursa cihaza rom twrp yükeleme root atma gibi her işlemi yapabilirsiniz anlamına geliyor. Cihaz açılırken mi yazısında kilit açık simgesi çıkar öyle anlayabilirsiniz ya da geliştirici seçeneklerinde çıkar. Kesinlikle kapatmayın çünkü cihazınıza IMEI atılmış sorun yaşarsınız. Ve güncellemeyi de yapınca IMEI uçar.

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22

Teşekkürler
1. Evet cihazınız forumda pek çok kişide olduğu gibi çin cihazı ama yazılım global bu gayet normal istediğiniz yazılımı yükleyebilirsiniz

2. Bootloader kilidi açık ise rom root twrp işlemleri yapabilirsiniz

3. Cihazınız hindistan sürümü ise nfc yoktur ama siz zaten çin olduğunu belirtmişsiniz ayarlardan açık olduğunu kontrolü edin

Oyla:

mavirex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Redmi Note 12pr
Konular
0
Merhabalar bende de 12 pro 5g var imei atılmış ama nasıl atılmış bilmiyorum dirençli mi dirençsiz mi!
Android sürümü eski güncelleme yapacağım ama imeiler giderse diye çekiniyorum.. Çok kararsız kaldım yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum.

Miudownloader dan birini indirip kursam gider mi IMEI paket yükleme bölümünden yüklesem.!
Bir de enteresan bir sorun var sistem uygulama güncellemesini tıkldığımda hiç bir tepki olmuyor açılmıyor bu nedendir..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Direnç işlemi olup olmadığını öğrenmek için telefon özellikleri tüm özellikler çekirdek sürümüne 3 defa tıkla donanim testlerine girecek telefon en üstteki seçeneğe bas asagı kaydır hardware version yazan yer yeşil ise direnç yoktur. Kırmızı ise direnç yapılmıştır.

Oyla:

mavirex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Redmi Note 12pr
Konular
0
Direnç işlemi olup olmadığını öğrenmek için telefon özellikleri tüm özellikler çekirdek sürümüne 3 defa tıkla donanim testlerine girecek telefon en üstteki seçeneğe bas asagı kaydır hardware version yazan yer yeşil ise direnç yoktur. Kırmızı ise direnç yapılmıştır.

Böyle gözüküyor hocam. Yani dirençsiz oluyor dediğinize göre. Peki hiç yolu yok mu IMEI silmeden paket güncelleme yapmanın.

Oyla:

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12

Böyle gözüküyor hocam. Yani dirençsiz oluyor dediğinize göre. Peki hiç yolu yok mu IMEI silmeden paket güncelleme yapmanın.
Şuanlık yok tek çaresi ücretli yardım almak. Yenidem imei repair yapılarak güncellersin. Ayrıca bence acele etme miui 13 gayet stabil şuan zaten 14 geçmenin bir avantajı yok.

Oyla:

mavirex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Redmi Note 12pr
Konular
0
Şuanlık yok tek çaresi ücretli yardım almak. Yenidem imei repair yapılarak güncellersin. Ayrıca bence acele etme miui 13 gayet stabil şuan zaten 14 geçmenin bir avantajı yok.
Tamam hocam teşekkür ederim ilgin için.

Oyla:

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
+Nfc kontrol panelinde açık mı kontrol edin
+Kesinlikle güncelleme yüklemeyin yoksa IMEI uçar.
Bl kilidi açık olursa cihaza rom twrp yükeleme root atma gibi her işlemi yapabilirsiniz anlamına geliyor. Cihaz açılırken mi yazısında kilit açık simgesi çıkar öyle anlayabilirsiniz ya da geliştirici seçeneklerinde çıkar. Kesinlikle kapatmayın çünkü cihazınıza IMEI atılmış sorun yaşarsınız. Ve güncellemeyi de yapınca IMEI uçar.
Hocam henüz IMEI atmadım telefoncuya fiyat için gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam bana şey demişti: kardeşim senin telefona IMEI atılmamış bak bende aynı telefonu kullanıyorum ben teletonu açarken ekranda kilit açık gözüküyor sende kapalı gözüküyor IMEI atınca seninkide açık olacak gibi birşey demişti

Oyla:
Üst Alt