Yardım 12 Pro 5G BL sorularım

Gurkanxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 14.0.3.2 SMOMIXN
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar ilk kez xiaomi sahibi oldum ve güncelleme olmadan kullanmak istemiyorum cihazımın bilgileri bu şekilde ve fake rom atılmış, şuan imeisi yok cihazımın ve merak ettiğim sorular var.
Android 14 varmıdır güncel romlarda?
BL kilidi için başvurduğumda 14 günde cihazımı kullanabilecek miyim yoksa kapalı mı kalıcak?
Rom sitesinde telefonun sürümünü bulamadım hangisini yüklemeliyim?
En iyi rom hangisidir sorunsuz kullanabileceğim, teknik ve sistemsel sorun olmadan, kasmadan ısınmadan şarjı çok yemeyen?
Ve bu romu yükledikten sonra artık otomatik gncelleme alıcak mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Almayacak ise yeni güncellemeler geldiğinde telefonda hep aynı işlemi uygulayıp sıfırlamam mı gerekecek?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
1- Android 14 var
2- Kilit açma süresince kullanabilirsiniz
3- En iyi rom diye bir şey yok çünkü herkesin kullanım şekli farklı, ben asla stok rom kullanmam çünkü gereksiz bir ton uygulama var...
4- Her güncelleme de cihaz sifirlanmaz.

Telefon ana konusu,okuyun,inceleyin,bol bol video izleyin....

Rom indirme sitesi, yer imlerinize ekleyin...

Oyla:

Gurkanxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- Android 14 var
2- Kilit açma süresince kullanabilirsiniz
3- En iyi rom diye bir şey yok çünkü herkesin kullanım şekli farklı, ben asla stok rom kullanmam çünkü gereksiz bir ton uygulama var...
4- Her güncelleme de cihaz sifirlanmaz.

Telefon ana konusu,okuyun,inceleyin,bol bol video izleyin....

Rom indirme sitesi, yer imlerinize ekleyin...

Benimki ruby diye mi geçiyor hocam, evet bir sürü video kirliliği var en net olanları arıyorum sorun yaşamama açısından, bugün bl kilidine başvururum bekleme sürecinde de araştırırım. Bl kilidini açıp güncelleme yaptıktan sonra kapatıyoruz diye biliyorum, sonra güncelleme yaptıgımda açarken yine beklemem gerekmez değil mi? Ve işlem sonrası imei süresi bitene kadar kullanıcam bidahaki güncellemede o imei gider mi

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Benimki ruby diye mi geçiyor hocam, evet bir sürü video kirliliği var en net olanları arıyorum sorun yaşamama açısından, bugün bl kilidine başvururum bekleme sürecinde de araştırırım. Bl kilidini açıp güncelleme yaptıktan sonra kapatıyoruz diye biliyorum, sonra güncelleme yaptıgımda açarken yine beklemem gerekmez değil mi? Ve işlem sonrası imei süresi bitene kadar kullanıcam bidahaki güncellemede o imei gider mi

Telefon Çin için üretilmiş yani global rom atıp Kilit kapatırsanız cihaz açılmaz, yurtdisi cihaz olduğu için Kilit açık kalsın hiç kapatmayın...

Bu konunuzda link vermişim..

Oyla:

Gurkanxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon Çin için üretilmiş yani global rom atıp Kilit kapatırsanız cihaz açılmaz, yurtdisi cihaz olduğu için Kilit açık kalsın hiç kapatmayın...

Bu konunuzda link vermişim..

Bi sorunun cevabını bulamadım hocam, yeni rom yükledim diyelim ordaki imei uçtu, sonra yeni güncelleme geldi onu yüklemek istedim, yğkledipimde yeni attığım imeide gidicek mi yani her gncellemede yeni imei gerekitor mu yoksa tek seferlik mi gidiyor

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Bi sorunun cevabını bulamadım hocam, yeni rom yükledim diyelim ordaki imei uçtu, sonra yeni güncelleme geldi onu yüklemek istedim, yğkledipimde yeni attığım imeide gidicek mi yani her gncellemede yeni imei gerekitor mu yoksa tek seferlik mi gidiyor

Teknik boyutunu bilmem ama mantıken her güncelleme de gider yoksa 1 sefer gidip diğerinde gitmeme olmaması lazım

Oyla:

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
82k direnç yaptır isini iyi bilen bir tamirci veya telefoncuya. İmei her şekilde gider yoksa her güncellemede her sıfırlamada veya durduk yere bile gidebilir

Oyla:

barıskumral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Barış Kumral
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
17
Kaça patlar hocam ortalama fiyat
500 e yapan da var 1000 e yapan da ama ben 500liraya 20 yıldır tamirci bir abimize yaptırdım 66k direnç vardı ve hyperOS için sorun oluyordu söktürüp 82k taktırdım. Dirençten sonra imei islemleri için de box ı olan birine yaptırabilirsin tanıdığın yoksa yaz bana özelden ucuza yapan tanıdığım var. Önce direnç yaptır ama. İslemlerden sonra güncelleme alır sıfırlama yapar hatta farkli rom flashlarsın imei gitmiyor.

Oyla:
Üst Alt