Yardım 12.5.1 kayan penceler

alierensahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Eren
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
Merhabalar. Geçen hafta cihazım 12.5.1 kararlı güncellemesini aldı. Bu güncellemeye kadar aktif şekilde kullandığım kayan pencereler özelliğini artık düzgün kullanamıyorum. Eskiden kayan pencerenin altından tutup yukarı çekince kapanıyordu fakat şu an hiçbir şekilde kapatamıyorum uygulamaya girip uygulamayı kapatmam gerekiyor kayan pencereyi açtıktan sonra işim bitince nasıl kapatabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Alttaki çubuğu hızlıca kaydırınca kapanıyor bende.
Muhtemelen sürümünüzle alakalı yazılımsal bir sorun yaşıyorsunuz.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Merhabalar. Geçen hafta cihazım 12.5.1 kararlı güncellemesini aldı. Bu güncellemeye kadar aktif şekilde kullandığım kayan pencereler özelliğini artık düzgün kullanamıyorum. Eskiden kayan pencerenin altından tutup yukarı çekince kapanıyordu fakat şu an hiçbir şekilde kapatamıyorum uygulamaya girip uygulamayı kapatmam gerekiyor kayan pencereyi açtıktan sonra işim bitince nasıl kapatabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yukarı doğru kaydırın. Kapanır .

alierensahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Eren
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alttaki çubuğu hızlıca kaydırınca kapanıyor bende.
Muhtemelen sürümünüzle alakalı yazılımsal bir sorun yaşıyorsunuz.
Maalesef hızlıca kaydırınca kapanıyordu evet ama şu an kapanmıyor sadece köşelere sürükleyip sabitleyebiliyor veya dokunarak büyüteviliyorum küçültebiliyorum. Hiçbir şekilde kapanmıyor sadece bende mi böyle diye merak ettim

Böbrekçi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mirza
Cihazım
Xiaomi 12 T pro
Meslek
öğrenci
Konular
4

Düzeldi mi peki. Şuan bende 12t pro var aynı sorunu yaşıyorum

Üst Alt