Soru 12.0.2 MIUI Güncellemesi Sonrası Çizgi

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Az önce 12.0.2 MIUI güncellemesini yaptım, telefonun altında beyaz bir çizgi oluştu bunu kaldırmanın yolu var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
iphone gibi tam ekran modundan dolayı olmuş sanırım. bende yüklü değil ama tam ekran ayarlarında oldugunu düşünüyorum

Oyla:

qwasderf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim, bir sorunum da yeni güncelleme sonrası karanlık moddayken ışıkların kontrasını kısıyor kendiliğinden böyle olunca da renklerin canlılığı gidiyor. Karanlık mod açıkken bu ışık ayarını kapatmanın yolu var mı acaba ?

Oyla:

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Teşekkür ederim, bir sorunum da yeni güncelleme sonrası karanlık moddayken ışıkların kontrasını kısıyor kendiliğinden böyle olunca da renklerin canlılığı gidiyor. Karanlık mod açıkken bu ışık ayarını kapatmanın yolu var mı acaba ?
Rica ederim. Bahsettiğin gibi bir problem yaşamadım o yüzden bende cevabı yok kardeşim.

Oyla:

Enesim880

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
6
Bu dediğin şeyi ben de yaşıyorum, karanlık modda ss aldığımda aydınlık moddaki renk tonu ile aynı değil daha kapalı renkler gösteriyor, sanırım karanlık modun bir özelliği bu.

Oyla:

fatihkacann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
11
Bu dediğin şeyi ben de yaşıyorum, karanlık modda ss aldığımda aydınlık moddaki renk tonu ile aynı değil daha kapalı renkler gösteriyor, sanırım karanlık modun bir özelliği bu.
Ayarlar -ekran- karanlık mod - duvar kağıdını karanlık moda göre ayarlayi kapattığınızda olay çözülür diye düşünüyorum çünkü sadece duvar kağıdını degill genelini etkiliyor .

Oyla:
Üst Alt